Senator Răducu Filipescu: ,, Cert este că Iliuţă are dosar penal şi nu mai candidează pe PNL!”

Intr-o societate normală în care drepturile omului sunt bine apărate, tu trebuie să te desprinzi de deprinderea comunistă în care te-ai format, în care atunci cănd şeful bate cu pumnul în masă, se stinge lumina.

Senatorul liberal, Răducu Filipescu, a susţinut o conferinţă de presă, în care a confirmat faptul că, actualul preş. al CJ Călăraşi- Vasile Iliuţă, are calitatea de inculpat într-un dosar penal şi nu va mai putea candida din partea PNL la alegerile locale şi parlamentare.

Răducu Filipescu: ,, Cert este că Iliuţă are dosar penal şi nu mai candidează pe PNL din cauza decalogului. Valentin Barbu va fi un preşedinte de CJ mult mai capabil şi mai serios decât Iliuţă, de cel puţin o sută de ori. În situaţia lui Iliuţă, mai sunt vreo doisprezece, care sunt oameni  adevăraţi-primarul de Târgu Mureş, primarul de Tulcea, primarul de Braşov… Sunt mulţi care nu pot candida pe PNL, pentru că au sau au avut dosar penal. Nu este Iliuţă, buricul pămîntului.Comportamentul lui Iliuţă din ultimii trei ani a fost unul care a răsturnat lucrurile. A dat oameni afară, a creat probleme morale în interiorul partidului, plus presiuni în stânga, în dreapta, în stilul lui caracteristic care nu are nicio legătură cu o educaţie de băiat de oraş. Este posibil ca 2-3 primari să plece împreună spre zona crepusculară la care se gândeşte el. Vasile va trebui să plece din PNL, din cauza lui, nu l-a dat afară partidul. El pleacă datorită comportamentului total defect şi neprincipial. Dai oamenii abuziv afară şi ajungi la procese. Intr-o societate normală în care drepturile omului sunt bine apărate, tu trebuie să te desprinzi de deprinderea comunistă în care te-ai format, în care atunci cănd şeful bate cu pumnul în masă. se stinge lumina.” iliuta

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*