Bărbat din Fundulea a depozitat în condiții necorespunzătoare 98.400 de kg de îngrășăminte chimice

5e3607ec-a339-4b39-bc13-6e4feddbd184

  Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal față de administratorul unei societăți comerciale care a depozitat în condiții necorespunzătoare îngrășăminte chimice.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională la regimul produselor de protecție a plantelor. 

  Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost depistat un bărbat, de 40 de ani, din  Fundulea, județul Călărași, care în calitatea de administrator ar fi depozitat în condiții necorespunzătoare 98.400 de kg de îngrășăminte chimice, contrar prevederilor protecției mediului, de natură a pune în pericol viața și sănătatea umană, animală sau vegetală.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

494 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*