VALENTIN BARBU: ,,Știți că la nivelul CJ nu există nicio problemă.Dacă ne uităm în presă, plătește Vasile Iliuță peste tot”

 b1  Valentin Barbu-vicepreşedinte al CJ Călăraşi şi candidatul nominalizat de PNL pentru fotoliul de preşedinte, a avut o reacţie dură în ultima conferinţă de presă susţinută de liberali:

 VALENTIN BARBU: ,,Știți că la nivelul CJ nu există nicio problemă. Nu-i așa? Dacă ne uităm în presă, plătește Vasile Iliuță peste tot. Este doar o constatare!  Am citit articolul domnului Câju, cum că domnul Iliuță e peste media universului, are 60 de localități deja, dar fără să le enumere..eram curios și eu, e la secret lista, probabil. Ceea ce vreau să vă spun este că avem în momentul de față susținerea a 36 de localități câștigătoare. Dacă prezența va fi similară cu cea de acum 4 ani, noi mergem cu ținta de a obține peste 50.000 de voturi. E nevoie de muncă susținută și dacă rămânem în formula actuală a primarilor suntem câștigători. Există intoxicații zilnic, probabil nu ies niște calcule în tabăra adversă. Noi am avut două întâlniri la Dragalina și Ulmeni și 95% dintre primari au fost prezenți. Poate nu rămân toți cu noi, mai sunt mici nemulțumiri, dar eu cred că se vor rezolva toate problemele”.

Despre situația Ecoaqua

,, Din punctul meu de vedere, ceea ce se întâmplă la Ecoaqua este la fel cu ceea ce se întâmplă de patru ani la C.J. Călăraşi sub domnia lui Iliuţă.  Din punct de vedere procedural, înlocuirile sunt nelegale.

 Apa nu e scumpă, e o resursă importantă și calitatea este bună la Călărași. Că 8 lei e mult din punctul unora de vedere, din punctul meu de vedere, suntem amplasaţi  geografic vorbind, într-o zonă predispusă aridității şi costurile cu tratarea apei sunt mai mari. Mie nu mi se pare că e scump 8 lei. A început doar o nebunie PUR ELECTORALĂ. Dacă pierdem cei 240 milioane de euro ne facem de râs. E cel mai mare proiect de infrastructură mare din județul Călărași”.

2973 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*