Comuna Frăsinet ,,a văzut” pentru prima dată asfaltul

Executivul primăriei Frăsinet condusă de social-democratul Mihăiţă Sandu, a demonstrat că se poate face administraţie eficientă în folosul cetăţeanului cu bani puţini dacă există bunăvoinţă şi determinare.

Locuitorii comunei cu 1800 de locuitori, compusă din satele: Curătești, Dănești, Frăsinet, Frăsinetu de Jos, Luptători şi Tăriceni, au constatat în data de 26 iunie că aşteptările lor nu au fost înşelate când l-au votat  pe Mihăiţă Sandu în funcţia de gospodar şef al comunei cănd au văzut ,,minunea” din comuna lor. Pentru prima dată de la atestarea documentară a comunei ,,au văzut” asfalt pe străzile din localitate.

Proiectul ,,Modernizare drumuri în comuna Frăsinet” cu o valoare de 8.603.219,23 lei prevede reabilitarea şi asfaltarea a 7,25 km de drumuri şi este executat de firma E.M. PRIME CONSTRUCT SRL şi implementarea lui constituie răsplata binemeritată pentru eforturile depuse de administraţia locală condusă de primarul Mihăiţă Sandu.

 Mihăiţă Sandu: ,,Din prima zi a preluării mandatului de primar, încerc să rezolv problemele oamenilor. Din păcate, echipa de consilieri locali s-a opus sistematic proiectelor de dezvoltare a comunei şi au pus pe primul loc interesele personale. Nu mă dau bătut, voi candida pentru un nou mandat de primar dar voi avea grijă să aleg cu atenţie echipa. Am dovedit că vreau şi pot să îmi fac datoria faţă de consătenii mei şi voi continua proiectele de dezvoltare ale localităţii”.m1m2m3m4

1169 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*