Mercurialul lui Vasile- 1 miliard de lei vechi pentru un primar liberal care ,,trădează”

  iliuta  Surse de presă ne-au confirmat „mercurialul lui Vasile” – 1 miliard de lei vechi pentru un primar liberal care trădează şi intră în echipa social-democraţilor. Deşi nu are încă adeziune la PSD(altă dovadă de bărbăţie), V.I., actualul preş. al C.J. Călăraşi, a declanşat operaţiunea „Racolarea” în speranţa de a mai câştiga un mandat şi de a impresiona „greii” de la Bucureşti. Cum campaniile electorale nu se fac gratis, bannerele, pliantele, ziarele şi publicitatea generând costuri semnificative, numitului V.I. nu îi va fi greu să găsească „gâşte dulci”. Precizăm că apelativul „gâşte dulci” era folosit de Ana Maria Prodan când vorbea despre echipa de „profesionişti” Vasile-Grama. La ce număr de jucători a rulat aceasta la echipa de fotbal AFC Dunărea Călăraşi şi la valoarea de 20 de miliarde lei – bani publici pierduţi în cele peste 40 de litigii, credem că Ana Maria Prodan nu era departe de adevăr.
Cunoscătorii ştiu că metodele folosite de V.I. în campaniile electorale nu sunt tocmai ortodoxe, dar avem speranţa că instituţiile statului îşi vor face datoria aşa cum şi-au făcut-o la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale când, pentru prima dată în istorie, în comuna natală a numitului V.I., nu s-a mai făcut „turism” în ziua votului.
Costel Boitan, primarul din Valea Argovei, deja are de dat explicații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. Se fac cercetări și la primăriile din Vâlcelele, Cuza Vodă și Dragoș Vodă.
În atenţia organelor competente!
La sediul redacţiei am primit mai multe telefoane prin care ni se semnala existenţa în sediul CJ Călăraşi, a unui „laborator” dotat cu echipament achiziţionat din bani publici, cu scopul de a promova imaginea personală a numitului  V.I.-„El Lider Maximo” şi denigrarea adversarilor politici ai acestuia. Laboratorul este folosit de un fost angajat SRI, pensionat la 40 de ani.
5115 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*