Bogdan Popa demască ,,jaful” de la Curcani/ 500 de mii de euro pentru un parc

 

popa  În data de 3 iulie, în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfăşurat la sediul PNL Călărași, au fost prezentați oficial mai mulți candidaţi la funcţia de primar  pentru anumite comune din județul nostru printre care și Bogdan Popa, candidatul PNL pentru primăria Curcani.

Popa a făcut parte din cadrul organizaţiei PSD în comuna Curcani însă, în ultima perioadă, actualul edil, Aurică Gazu, cu 4 mandate la activ pe PNL a întors „armele„ și a trecut în „barca„ celor de la PSD. În aceste condiții, pentru că a fost dat afară „pe ușa din dos„ Bogdan Popa s-a înscris în PNL și va candida din partea acestei formațiuni politice.

Curcani este o localitate în care publicația noastră a deschis o anchetă de presă privind modul în care s-au cheltuit banii publici în ultimii ani. După o documentare „ca la carte„ am descoperit multe nereguli, unele dintre acestea semnalate chiar de consilierul Bogdan Popa, candidatul PNL la primăria Curcani.

„Un parc – 500 de mii de euro!„

Tot ce s-a lucrat în localitate s-a făcut cu firmele de „casă„. A înființat o societate de colectare a  gunoiului și a creat la marginea localității o imensă groapă de depozitare a acestuia. Toate mașinile din localitățile învecinate aruncau gunoiul la Curcani. Se săpau gropi de câte 6-7 metri. Și la ora aceasta sunt munți de gunoaie la Curcani. Investițiile sunt umflate tot timpul în tot ce se face la Curcani! La ultima ședință de consiliu local au venit cu propunerea de investiții pentru parcul din comună. O investiție care se ridică la 22 miliarde de lei vechi! Acolo s-a turnat aproximativ 1 km de alei pietonale, s-au montat 20 de stâlpi de iluminat și 10 camere video. 194 de mii de lei este valoarea celor 20 de camere video… „, a explicat Bogdan Popa o parte din „jaful„ de la Curcani.

Referitor la această investiție a parcului din Curcani, foarte„surprinzătoare„ dar și la altele care nu se justifică, publicația Realitatea din Călăraşi a sesizat organele de anchetă.

 Bogdan Popa a mai afirmat în conferința de presă  și care a fost motivul pentru care a renunțat la fostul partid, PSD. „Acuz lipsa de seriozitate a actualei conduceri din PSD. Eu nu am crezut că actualul primar va fi acceptat de PSD având în vedere faptul că eu m-am luptat de fiecare dată cu el la alegeri. Gazu a candidat 4 mandate pentru PNL! Eu am fost singurul care m-am luptat cu el și am fost scos pe ușa din dos. Am avut discuții cu mult timp în urmă în cadrul cărora am fost ofertat să trec la PNL, nu am făcut acest lucru dar acum mă simt trădat!„, a mai declarat Popa.

3306 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*