George Chiriţă: ,,Vin la primărie cu o gândire modernă și totala mea implicare!”

 George Chiriţă s-a înscris în cursa  pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei Roseţi. Candidatura domniei sale, constituie o alternativă viabilă pentru dezvoltarea comunei păstorită de septugenarul Râjnoveanu Nicolae.
  ,,Dragi rosețeni,
Vă aștept alături de mine să facem echipă pentru comuna Roseți!
Cu mult optimism și cu toată credința, vă anunț că mă înscriu în competiția pentru funcția de primar al comunei Roseți.
Am luat această decizie după o lungă perioadă de gândire și analiză, fiind conștient că Rosețiul trebuie să treacă într-o nouă etapă de evoluție.
Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială !
Am sprijinit personal, cu toate forțele mele, dezvoltarea acestei comune și consider că a venit momentul să fac mai mult de atât, să vin la primărie cu o gândire modernă și totala mea implicare, astfel încât comuna Roseți să se evidențieze doar prin aspecte pozitive și realizări deosebite.
Am speranța că îmi veți fi alături pentru dezvoltarea comunității, a aplecării asupra sănătății noastre, a bunei educații a copiilor.
Dumnezeu să ne ajute!” a fost mesajul postat de George Chiriţă pe facebook.george
3495 vizualizari in total 4 vizualizari azi

1 Comment on George Chiriţă: ,,Vin la primărie cu o gândire modernă și totala mea implicare!”

  1. Succes. Întradevăr ai contribuit cu mult la susținerea actulului primar.Dacă vei reuși să câștigi, ceace îți doresc mi‐aș dori să atragi investitori în comună pentru căcipotențial este. Formeazăți o echipă cu viziune, o echipă tânără și SUCCES.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*