Elena Nicolache: ,,După patru ani am realizat că la Călăraşi s-a făcut ADMINISTRAŢIE ÎN LOC DE POLITICĂ!”

De mult timp doream să scriu câteva rânduri despre omul Daniel Ştefan Drăgulin. Despre primarul Daniel Ştefan Drăgulin am scris de multe ori, uneori l-am lăudat, alteori l-am criticat în funcţie de realizările sau nerealizările sale. În multe dintre articole am fost extrem de acid dar omul Daniel Ştefan Drăgulin a întors de fiecare dată şi celălalt obraz.

Prin natura meseriei am cunoscut toată clasa politică locală dar pot să afirm cu toată tăria că este singurul om politic din Călăraşi la care nu am văzut răutate, ură şi ranchiună. O avea el defectele lui dar nu îl văd niciodată în stare să facă rău unei muşte.

O mare doamnă a politicii din Călăraşi-Elena Nicolache, a descris într-o postare pe pagina sa de facebook, o parte din calităţile omului Daniel Ştefan Drăgulin, mult mai bine decăt o puteam face eu vreodată:

,, Eu cred în „fair-play”, aşa că vă supun atenţiei un articol în care sunt şi eu menţionată printre candidaţii pentru Primăria Municipiului Călăraşi pentru anul 2016:

Articolul nu se mai află în mediul on line, dar nu asta e important ci ceea ce poti invata din el de-a lungul timpului.
„Fair-play în politică?! Atâta naivitate!” – mi s-ar putea reproşa mie…
Da, eu cred ca nu vorbim de naivitate ci de intelepciunea dobândită in acesti ani! Da, pentru că dupa 4 ani am realizat că la Calarasi s-a facut ADMINISTRAŢIE, ÎN LOC DE POLITICĂ, iar cand sustin asta, o spun pentru ca in toată perioada asta am vazut in omul #DanielStefanDragulin sprijin si nu dușman.
Ar fi putut sa imi închidă fiecare ușă pe care am incercat să o deschid doar pentru ca la un moment dat noi ne-am aflat in competiţie in 2016. Dar adversarul de atunci, omul #DanielStefanDragulin, a devenit partener pentru proiectele initiate de mine si astfel au devenit proiectele comunitatii, spun asta deoarece adversarii care cunosc termenul de ,,fair- play” stiu că scopul ultim este mai mult decât comun, este unul nobil: binele locuitorilor acestui oras.
Da, asa ca eu cred că a venit timpul ca şi la Călăraşi să gândim şi să acţionăm astfel si sa lasam profesionistii sa isi continue proiectele.
Dar să enumăr cateva din proiectele in care Primaria, dar mai ales omul #DanielStefanDragulin, a fost alaturi de noi si nu adversar in:

#NOUANEPASA proiectul scolii Mircea Vodă, unde eu am dat o mână de ajutor echipei coordonata de Alina Lotrea si

Alina Tanase
#Intalnirile asociatiei Afa Filiala Calarasi
#APOCL ( spectacolele caritabile in cele in care am fost implicată direct in organizare)
Spectacolul aniversar #DafinescuCezara, 45 de ani de scenă
#sprijin in renovarea saloanelor din sectia pediatrie
#sprijin pentru difuzarea filmului #INTRECHINSIAMIN
Si sunt multe alte evenimente la care Domnul #DanielStefanDragulin ne-a sprijinit păstrând mereu discreția momentului.
In poza de mai jos sunt candidatii din 2016 la functia de primar, fara sa jignesc pe nimeni, puteți afla de fiecare in parte cam ce si cum s-au implicat in comunitate in acesti 4 ani care au trecut.
Anul acesta votez #PNL,

votez

Daniel Ștefan Drăgulin”

al

2426 vizualizari in total 6 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*