Viorel Ivanciu: ,, Acest individ traseist politic (PUR, PDL, PSD) nu a făcut purici nicăieri…”

iliuta
 După ce, ,,slugile” credincioase ale fostului preş. C.J. Călăraşi-Vasile Iliuţă au lansat în ,,presă” prin vuvuzelele asumate dar şi prin conturi false, acuzaţii nefondate la adresa preşedintelui organizaţiei municipale PNL Călăraşi-Viorel Ivanciu, cel care a avut curajul să îl înfrunte direct şi chiar să îl excludă din PNL, cel din urmă, a avut o reacţie acidă printr-o postare publicată pe pagina sa de facebook:
   ,,Mă adresez călărășenilor,
NU mă adresez INCULPAȚILOR și CONDAMNAȚILOR
Nu am calitatea de inculpat în vreun dosar penal, aștept organele de anchetă să închidă acest subiect de care se tot agață, în mod disperat, un condamnat la pușcărie.
Vreau, cu această ocazie, să vă vorbesc și de #OAMENII de #NIMIC, care s-au cocoțat în funcții publice pe munca PNL-ului, a membrilor, a primarilor…
Acest individ(Vasile Iliuţă n.r.) a ajuns în fruntea Consiliului Județean cu sprijinul EXCLUSIV al membrilor PNL, nefiind ales direct de cetățeni. #El #poate #doar #la #Vâlcelele… dar asta e o altă poveste. Nu-l recomandă nimic, iar singurele lui realizări sunt bine-cunoscute: #teroare în rândul angajaților, #amenințări, #spart uși, lucrări începute fără autorizație de construire, #minciună, #dezinformare. Habar nu are de cum se face administrație județeană. Dacă știa vreun pic de administrație, nu prigonea specialiștii din CJ și aducea lângă el, pentru a introduce teroare, să aibă vuvuzele, condamnați la pușcărie și pensionari din anumite structuri.
Singurele realizări ale acestui individ, în afară de a apărea la televizor în media națională #fugărit de poliție sau #prins #băut la volan, ar fi asfaltările de drumuri județene pe lângă propriile terenuri, atragerea banilor din ministerul cormoranului pentru irigații la propriile terenuri, investitori alungați atunci când nu le ieșea și lor ceva…
Acest individ traseist politic (PUR, PDL, PSD) nu a făcut purici nicăieri, și pe unde a fost a încercat să-și impună #brutal punctele de vedere. Singurul partid unde nu a reușit asta a fost PNL, acolo unde președintele organizației Dan Drăgulin și senatorul Răducu Filipescu #nu #i-au #permis #derapajele. Drept pentru care a fost dat afară. Un lucru #umilitor pentru cel care se crede stăpânul județului. Nu la fel de umilitor ca pe 28 septembrie, când va pleca definitiv la Vâlcelele.
Acțiunea de denigrare în ceea ce mă privește, pornește și de la acest fapt, și anume radierea lui din organizația pe care o conduc. Vuvuzeaua lui de serviciu, mâna lui dreaptă, atacă, direct și prin conturi false fără număr, la comandă. Atunci când nu ai argumente, ataci, ameninți. Noi nu ne speriem, pe 28 septembrie veți fi o amintire doar. Tristă amintire…
Individul nu a învățat nimic din experiențele avute și s-a dus la PSD, singurul partid care ar putea să intre într-o competiție, la Călărași, cu PNL. Acum două luni, anunțam membrii vechi PSD, oameni cu pregătire, cu #fair#play, că vor rămâne și fără pastă la pix. Să își impune #principii în această campanie electorală e o iluzie la acest moment. Tot ce am spus s-a adeverit. De la candidatul de primar în jos toți sunt supuși unor #presiuni fantastice.
Revenind la #denigrarea #obsesivă a mea, vreau să punctez și câteva lucruri legate de sport: Nu ne-au răspuns cei cărora s-au erijat în conducătorii clubului de fotbal pe ce s-au cheltuit 350 de miliarde de lei vechi în 3 ani la club?! Fără să includem investițiile derulate de CJ, investiții, de altfel, #dubioase, cu #sume #enorme, #plăți #preferențiale. Cum iubesc și înțeleg acești oameni sportul? Să vă dau un simplu exemplu: fără să fie prezent la vreun meci de futsal în Sala Polivalentă, vine la finala Final 4, se așază la oficialități, se trage în fotografii, se bucură de succesul băieților noștri de fațadă, ca la câteva zile să îi dea afară de la cantina sportivilor.
Pe acei baieti care au castigat singurul trofeu pentru Calarasi ,,Cupa Romaniei”.
Nici noi #nu #suntem #perfecți, dar ca acești oameni să conducă orașul și județul ar însemna să ne întoarcem cu 30 de ani în urmă! În județ, acest individ știe că a pierdut deja, iar în municipiul Călărași, aici unde se concentrează acțiunile lor de denigrare obsesivă, #oamenii #știu #să #aleagă #adevărul. Le transmit acestora să aibă #încredere că acești indivizi nu vor distruge acest oraș. Pe 27 septembrie, vom alege drumul bun pe care a intrat Călărașiul și nu amatorismul în administrație propus de una din slugile individului.
#ECHIPĂ versus #gașcă
#ADEVĂR versus #minciună
#SERIOZITATE versus #golănie
#PROFESIONALISM versus #amatorism”
2522 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*