PSD Călăraşi a finalizat de curând un sondaj de opinie

   Mai sunt două săptămâni până când cetăţenii din municipiul Călăraşi vor merge la urne pentru a vota primarul care le va conduce destinele pentru următorii patru ani.

Surse de presă ne-au informat că PSD Călăraşi a finalizat de curând un sondaj de opinie care a avut rolul de a evalua rezultate campaniei electorale desfăşurate de această formaţiune politică până în prezent.

Aceleaşi surse de presă ne-au precizat că lucrurile nu sunt tocmai roz pentru candidatul Marius Dulce şi că urmează să fie lansat în presa de casă a PSD, un rezultat trunchiat al acestui studiu sociologic cu scopul de a motiva echipa de campanie a acestuia. Sub pretextul că există o clauză contractuală în contractul de prestări servicii încheiat între PSD Călăraşi şi firma care a efectuat studiul sociologic, la rezultatele acestui sondaj de opinie au avut acces doar câteva persoane de încredere printre care şi un ,,prieten” al redacţiei noastre.

Până la apariţia în mass-media locală a rezultatului ,,fabricat” de camarila roşie a candidatului PSD-Marius Dulce, vă prezentăm rezultatele reale obţinute de cei mai importanţi competitori înscrişi în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Călăraşi, care conform surselor noastre, adună împreună 94% din voturile călărăţenilor, ceilalţi competitori necontând în preferinţele concetăţenilor:

DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN-PNL 42%

MARIUS DULCE –PSD 36%

ALEXANDRU CHIRIŢĂ –PRO ROMÂNIA 16%

Alţi candidaţi 6 %sondaj

2282 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*