Pregătirea şcolilor si grădiniţelor din comună pentru începerea cursurilor pe data de 14 septembrie este prioritatea Primăriei Frasinet

Pregătirea şcolilor si grădiniţelor din comună pentru începerea cursurilor pe data de 14 septembrie este prioritatea Primăriei Frasinet.

 Pentru respectarea intocmai a conditiilor sanitare impuse au fost puse la punct in timp util tot ce a fost necesar astfel incat,elevii nostri sa poata incepe noul an scolar in conditii de siguranta si de eficienta pedagogica.
Facem precizarea ca in salile de clasa s-au asigurat conditiile de distantare sociala impuse de situatia data si tot ceea ce trebuie pentru respectarea igienei.
 Astfel,au fost achizitionate masti,dezinfectant şi sapun lichid. S-a asigurat dezinfectarea unitatilor de invatamant si se va asigura asistenta medicala pentru triajul elevilor.
La gradinita  s-au finalizat ultimele lucrari de amenajare a intrarilor/iesirilor din cladire, reparatii si igienizarea grupurilor sanitare.
Masurile de protectie care trebuie respectate de catre profesori, educatori, elevi si personalul auxiliar, nu sunt unele dintre cele mai simple, dar cu totii trebuie sa dam dovada de respect reciproc si intelegere.
Primarul comunei, Sandu Mihăiţă asigura parintii ca acorda tot sprijinul de care este nevoie pentru a se indeplini toate obligatiile sanitare necesare in aceasta perioada.fr1
340 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*