Cod roşu (PSD) de manipulare! Manipularea prin autovictimizare!

     

vasileȘi în această campanie avem sperietori electorale, care incearca sa manipuleze sentimental alegatorii prin autovictimizare, dar de această dată publicul este mai elevat. 

Acum, calaraseanul filtreaza informatia, nu mai crede tot ce aude si ce vede. Acum doua zile, Vasile Iliuta, a incercat sa dezumfle informatiile aparute in mediul online despre ,,ispravile,, din tinerete ale domniei sale. Reportajul, care a necesitat multa documentare si a avut un puternic impact emotional a fost realizat de unicul jurnalist de investigatii din Calarasi– Marin Badea. Numitul Vasile Iliuţă a apelat la mila calarasenilor prin autovictimizare printr-o postare preluata imediat de presa de casa a social-democratilor.

    1. : ,,Este o mare ticăloșie și nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătărești.”

      Doar că, minciuna are picioare scurte, ieri fiind dat publicităţii un comunicat de presă emis de DSP Călăraşi în care scrie negru pe alb, suficient de clar, mai puţin pentru aserviţii lui Sile, că ancheta epimidiologica efectuată de această instituţie a stabilit că nu există contact direct între Iliuţă şi o persoană infectată cu SARS-CoV-2 şi că nu a existat nicio decizie de izolare sau carantină emisă pe numele ,,stăpânului judeţului”.

,,Urmare a informaţiilor apărute în presă, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi informează că nu există nicio decizie de izolare sau de carantină emisă pe numele Domnului Vasile Iliuţă şi că ancheta epidemiologică a stabilit că nu există contact direct între domnul Vasile iliuţă şi o persoană infectată SARS – CoV – 2”

 

 

742 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*