Candidatul PNL Perişoru- viceprimarul Diaconeasa Mihăiță pe primul loc în sondaje

DIAC5Din analiza rezultatelor ultimului sondaj  de opinie comandat de PSD Călăraşi, viceprimarul comunei Perişoru  şi candidat PNL pentru ocuparea fotoliului de primar,  Diaconeasa Mihăiță, reiese clar că a reuşit să convingă electoratul că proiectele propuse de el , pot fi implementate rapid și cu succes !

   După ce a dovedit timp de patru ani, că este capabil să conducă o comună în folosul şi interesul comunităţii, în această campanie electorală, Diaconeasa Mihăita s-a axat pe propuneri de proiecte în zona agriculturii pentru ca perişorenii să beneficieze în viitorul apropiat,  de apă gratis pe toate canalele de irigaţii din comună și pe propunerea pentru acordarea de locuri de casă gratuite pentru tinerii din comună !

Acestea au fost, pe lângă realizările de până acum, cele două mari proiecte cu care el s-a prezentat în faţa concetăţenilor şi care l-au propulsat în preferinţele lor!

 Diaconeasa Mihăiță se bucură de susţinerea necondiţionată a mai multor oameni de afaceri locali, a profesorilor şi directorilor de şcoală din comuna Perişoru. Este înconjurat de tineri şi a reuşit să întocmescă cea mai performantă listă de consilieri locali, formată din profesionişti respectaţi de comunitate.

Cetăţenii au înțeles că este omul potrivit la locul potrivit, că este omul capabil să își facă o echipă bună de profesionişti și acest lucru a făcut să se claseze pe locul întâi în rezultatele sondajelor !

,, Un primar care vrea să îşi ducă localitatea la un nivel maxim de dezvoltare trebuie să fie în permanent contact cu oamenii şi, astfel, își dă seama că nevoile lor sunt multe şi continue.

Pentru aceasta eu mă aliez doar cu oamenii!

Partenerii mei sunt perişorenii, pentru ei e timpul să vorbesc despre ce vreau să fac, despre soluții concrete, despre măsurile prin care comuna Perişoru să se dezvolte!

  • Alegerea din 27 septembrie să fie una corectă pentru a avea o administrație responsabilă, asumată, transparentă!

  • Să fie pentru un OM al OAMENILOR!

#schimbarepentruvoi

#echipăPNL

#Diaconeasa Mihăiţă_pentru Perişoru”diac1diac2diac3diac4

1661 vizualizari in total 8 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*