Viorel Ivanciu: ,, PNL Călărași trebuie să meargă mai departe, UNIT!”

    Viorel Ivanciu, liderul organizaţiei municipale a liberalilor din municipiul CĂLĂRAŞI, a lansat în spaţiul public, un apel la unitate adresat  membrilor acestei formaţiuni politice. Acest apel, vine în contextul în care, lupii tineri cu dinţi de lapte, care deţin funcţii publice datorate muncii membrilor PNL şi-au exprimat în diverse medii, dorinţa de ,,schimbare”:
    ,,Mă adresez membrilor Biroului Politic Local al PNL Călărași care își doresc, sper eu la unison, unitatea partidului. Așa cum își dorește, de altfel, și conducerea centrală a partidului, căreia i se cere, de către unii, schimbarea la Călărași! Care ea trebuie sa vină, rezultatele pe mine mă obligă să fac un pas în lateral, însă doar cu o singură condiție: cu oameni Devotați care au arătat de-a lungul vremii loialitate partidului și membrilor săi, nu doar către propria persoană.
Vă rog, așadar, dragi colegi, să țineți cont că orice decizie pe care o vom lua împreună trebuie să ne găsească uniți în viitoarele întreceri electorale!
Viorel Ivanciu,
Președinte PNL Municipiul Călărași”
 Surse de presă ne-au informat că marţi 6 octombrie, premierul LUDOVIC ORBAN va tranşa definitiv această problemă cauzată de pierderea alegerilor pe linie, în judeţul Călăraşi, de către liberali, în faţa lui Vasile Iliuţă( n.r. PSD Călăraşi nu obţinea nici jumătate din mandate fără Vasile Iliuţă) ivanciu
2849 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*