Marian Șotârcă: ,,Dragi politicieni, NU mai închideți cluburi sportive. Vă bucurați că va suferi cel pe care l-ați învins în campania electorală, dar de fapt suferința este mult mai mare!”

   Odată cu sosirea noii echipe de ,,specialişti” la conducerea municipiului şi judeţului Călăraşi, s-a ales praful de formația pregătită de fostul internațional Marian Șotârcă, cea care a cucerit Cupa României la Futsal, primul trofeu din istoria grupării de pe malurile Dunării, după ce a învins în finală CS United Galați, scor 2-1. La acea vreme , 1200 de spectatori călărăşeni, plătitori de bilet( nu cerşetorii de invitaţii acordate de conducătorii politici vremelnici) au asistat şi s-au bucurat împreună cu jucătorii de victoria echipei de futsal-Dunărea Călăraşi.
Marian Șotârcă a postat pe facebook, un mesaj emoţionant, adresat clasei politice :
,,Dragi politicieni, NU mai închideți cluburi sportive. Vă bucurați că va suferi cel pe care l-ați învins în campania electorală, dar de fapt suferința este mult mai mare. Vor suferi sportivii și familiile lor(care poate v-au votat), oameni care iubesc sportul(care poate v-au votat), vor suferi nepoții sau chiar copii voștri, pentru că vor dori să facă un sport de performanță și nu vor avea unde, din cauza unora ca voi!
😱 Chiar nu vedeți că poporul ăsta nu mai are nici un motiv de bucurie?!?
⁉️ Câți dintre voi, politicienilor, v-ați bucurat în ‘86/Sevilla?!…probabil mulți!
⁉️ Câți dintre voi, politicienilor, v-ați bucurat la primul 10 din istorie al

Nadia Comaneci

?…probabil mulți!

⁉️ Câți dintre voi, politicienilor, în ‘94, ați ieșit în stradă și strigați “

Gheorghe Hagi

președinte”?!…probabil mulți!

⁉️ Câți dintre voi, politicienilor, vă bucurați când 🇷🇴câștiga medalii la gimnastică, canotaj, handbal, box, etc ?!…probabil mulți!
⁉️ Câți dintre voi, politicienilor, vă bucurați când

Simona Halep

câștigă meciuri/turnee?!…probabil mulți!

☝🏻 Vedeți voi, politicienilor?…astea erau și sunt bucurii pentru oameni! Credeți-mă, un părinte se bucură mult mai mult atunci când își vede copilul luptând pentru un trofeu sau o medalie decât atunci când renovați o clădire sau asfaltați o stradă(nici alea făcute cum trebuie).
⚠️ Încă ceva, conform OMS, România ocupă locul 2 în Europa la obezitate infantilă și datorită vouă, pentru că decideți să închideți cluburi sportive în loc să găsiți soluții pentru susținerea lor.
🤦🏻‍♂️ Și ce este mai rău, este că mulți dintre voi nici nu ați transpirat vreodată făcând sport dar vă dați cu părerea despre el!
🙏🏼Îmi doresc ca atunci când vor crește mari, copiii mei să aibă un loc unde pot face sport. Dar dacă voi continuați să “îngropați” ce a mai rămas din sport, probabil că vor rămâne doar cu povestirile tatălui lor, în care le spunea că a reprezentat România în competiții internaționale și că a adus bucurii unor oameni prin câștigarea unor medalii și trofee, iar ei, copiii mei, probabil că nu vor înțelege ce înseamnă SPORT!”
Foto:

Bogdan Voineafuts
1062 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*