Camelia Croitoru: ,,Cea mai profitabilă investiție este investiția în educație!”

,,Cea mai profitabilă investiție este investiția în educație.
În ultimii 30 de ani, singurele investiții în educație au fost cele realizate de administrațiile publice locale. Foarte multe unități de învățământ, cu precădere în mediul rural, nu au nici măcar un calculator.
Monica Anisie este ministrul care a reușit, într-un timp scurt și într-o perioadă în care sănătatea și viața noastră, a părinților și a bunicilor noștri, sunt extrem de importante, să facă din educație prioritate națională. 4750 tablete primite prin programul național “Școala de acasă” și alte 3 000 000 de lei pentru achiziție echipamente IT prin HG 756/2020 sunt dovezi în acest sens.
Primii pași pe drumul cunoașterii încep la grădiniță. Necesitatea creării unui spațiu primitor care să ofere condiții moderne de lucru preșcolarilor noștri și în care educația să dezvolte dimensiunea cognitivă, afectivă și emoțională pentru devenirea completă a ființei umane a condus la finanțarea lucrărilor de construire a GPN Dragalina, grădiniță inaugurată astăzi.Lucrările pentru construirea grădiniței au fost finanțate de Guvernul României, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei și de Primăria Comunei Dragalina, condusă de liberalul Gabriel Stanciu.”c1c2c3c4

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*