De râsul curcilor /Fostul secretar al comunei Sohatu a fost declarat respins la concursul pentru ocuparea funcţiei de femeie de serviciu

 

     Fostul Secretar al comunei Sohatu din judeţul Călăraşi- Ionel Scrisu, rămas făra serviciu în urma demisiei (surse de presă ne-au informat că avea acest obicei de câte ori se schimba primarul în comună, pentru a exercita presiuni) a participat simultan, în data de 04 iulie 2022, la concursul organizat de primăria Sohatu, pentru ocuparea posturilor de muncitor calificat ,muncitor necalificat şi personal de serviciu. Punctajul obţinut la probele scrise a fost 2 puncte pe linie, rezultatul fiind RESPINS.

Ionel Scrisu a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a agresat un jurnalist în data de 29 iunie, fapt publicat de jurnalistul Marin Badea şi confirmat de autorităţi.note

,,S-a întâmplat în cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, când au fost alertate forțele de ordine prin sistemul unic de urgență 112. La fața locului au ajuns 4 echipaje de poliție. Incidentul a avut loc pe raza satului Sohatu, județul Călărași, chiar în fața primăriei din localitate, în dreptul unui magazin comunal…..

Agresorul se numește Ionel Scrisu și e fostul secretar al Primăriei Sohatu. A deținut acest post aproape 20 de ani. A fost dat afară de actualul edil, acesta emițând mai multe decizii de sancționare a sa, imediat după preluarea mandatului de primar, din toamna anului 2020. Pe portalul instanțelor, acestea figurează încă în stare de judecată.

Contactat, Ionel Scrisu, declară că nu a participat la nici un fel de incident și că nu a agresat pe nimeni.

NU ȘTIU. CARE MAGAZIN ȘI CARE LOVIRE? CĂ NU ÎNȚELEG DESPRE CE E VORBA! DOMNUL POATE SĂ SPUNĂ. EU NU ȘTIU DESPRE CE E VORBA. POATE SĂ SPUNĂ ORICINE, ORICE, E DREPTUL FIECĂRUIA SĂ SPUNĂ. PÂNĂ LA PROBA CONTRARIE!… SĂ PREZINTE PROBE CĂ AM FOST ACOLO ȘI CĂ L-AM LOVIT! SUNT DOUĂ ASPECTE TOTAL DIFERITE .”ionel

Magazinul în fața căruia s-a întâmplat agresiunea are camere de luat vederi. Ionel Scrisu, conform unor date, a fost deranjat de faptul că s-a scris despre el că ar fi ajuns, din secretar de comună, vânzător de pepeni. Grupul Local Sohatu, un cont de pe rețeaua Facebook, a postat ieri, după incident: „Jegule, știi cumva cu ce preț mai vinde pepenii ăsta care a terminat facultatea înaintea liceului? Te întreb că tu ești specialist în belit pu-a la bostangii.” Contul este evident al fostului secretar al Primăriei Sohatu, Ionel Scrisu.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, în cursul zilei de azi, a venit cu precizări.

LA DATA DE 29 IUNIE A.C., POLIȚIȘTII DIN CADRUL SECȚIEI 5 POLIȚIE RURALĂ GĂLBINAȘI AU FOST SESIZAȚI, PRIN APEL LA 112, DE CĂTRE UN BĂRBAT, DE 50 DE ANI, DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, CU PRIVIRE LA FAPTUL CĂ A FOST AGRESAT FIZIC DE CĂTRE O PERSOANĂ NECUNOSCUTĂ, ÎN COMUNA SOHATU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI. ÎN FAPT, ÎN JURUL OREI 13:00, BĂRBATUL A MERS LA UN MAGAZIN DIN LOCALITATE, IAR PE FONDUL UNUI CONFLICT SPONTAN, A FOST LOVIT ÎN ZONA CAPULUI DE CĂTRE O PERSOANĂ NECUNOSCUTĂ. CA URMARE A CERCETĂRILOR DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI, A FOST IDENTIFICAT AUTORUL, ACESTA FIIND UN BĂRBAT, DE 42 DE ANI. ÎN CAUZĂ A FOST ÎNTOCMIT DOSAR PENAL SUB ASPECTUL SĂVÂRȘIRII INFRACȚIUNII DE LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE.”

Deşi A FOST IDENTIFICAT AUTORUL şi jurnalistul redacţiei REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI depus plângere şi probe audio-video la poliţie şi Parchet, autorităţile nu au luat încă nici o măsură în privinţa agresorului până la ora publicării acestui material.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*