Premieră / Ziua Eroilor a fost celebrată și de liberalii autentici

În fiecare an, Ziua Eroilor este celebrată odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, evocând memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

La Călărași, Ziua Eroilor a fost sărbătorită astăzi la monumentul din incinta Cimitirului Central . Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului Național. Elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu și Fanfara Ciocănești au susținut un scurt program artistic. În memoria eroilor neamului, s-a păstrat un moment de reculegere. Inspectoratul de Jandarmi Călărași a tras salve de arme, pentru a-i omagia pe eroii patriei căzuți la datorie.

Ceremonialul s-a încheiat cu depunerea de coroane la Monumentul Eroilor. Au depus coroane : Autoritățile locale și reprezentanții partidelor politice. În premieră, au depus o coroană și liberalii autentici de la organizația Călărași a Partidului Forța Dreptei condus de Ludovic Orban.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*