Vizită de lucru – Au fost analizate problemele şi provocările cu care se confruntă fermierii români

Directorul general al AFIR, călărăşeanul George CHIRIȚĂ, a participat pe 20 iunie 2023, la întâlnirea de lucru organizată în județul Sibiu, cu ocazia vizitei Delegației Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, condusă de Norbert LINS, Președintele Comisiei.

George Chiriţă : ,, Am avut pe data de 20 iunie o serie de întâlniri de lucru, în județul Sibiu, cu Delegația Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, condusă de Norbert LINS, Președintele Comisiei de agricultură.

Vizita de lucru, organizată de Europarlamentarul Daniel BUDA pentru a analiza problemele și provocările cu care se confruntă fermierii români, s-a desfășurat în județul Sibiu la ferma de ovine specializată în creșterea și îngrășarea oilor ,,Dumitru Popa Farm” și la ferma „Stoica Trading Farm” fermă de ovine specializată pe exportul oilor către țări terțe.

Cu această ocazie, împreună cu reprezentanții MADR, Secretarul de Stat Sorin Moise și Secretarul de Stat Dragoș-Costin TELEHUZ, am discutat și cu fermierii din județul Sibiu prezenți la eveniment”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*