Polițiștii locali lucrează și în week-end

Și în acest week-end polițiștii locali au fost prezenți la Obor. 1 echipaj auto  și 2 patrule au asigurat măsurile  de ordine publică respectiv buna circulație a autovehiculelor și atelajelor hipo în/ din Obor – la intrarea acestuia. Totodată s-au asigurat măsurile pentru respectarea Hotărârilor de Consiliu local pentru buna desfășurare a activităților de comerț dar și de prevenire a faptelor antisociale.

Deși efectivele de Poliție locală sunt reduse acestea asigură prin misiuni zilnice majoritatea misiunilor din municipiu. De remarcat faptul că polițiștii locali sunt prezenți la absolut toate manifestările sportive, meciuri de la Sala Polivalentă, Stadion, a manifestărilor culturale, artistice sau religioase din municipiu.

Trebuie menționate efectivele care la terminarea meciului AHC Dunărea Călărași și Steaua București de la Sala Polivalentă au împiedicat producerea unei altercații de proporții între suporterii echipei locale și jucătorii de la Steaua – pe fondul unor provocări ale acestora de la meciul din deplasare. Deși au o dotare precară și polițiștii locali nu beneficiază de sporurile Poliției Române  aceștia sunt utili Comunității.

Este adevărat că se poate și mai bine dar aceasta presupune pe lângă buna organizare actuală și mai bune dotări logistice  respectivSAM_0947 o salarizare corespunzătoare.

 

SAM_0951

SAM_0948

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*