Filipescu nici nu știi cât de mic începi să fii

După Ședința cu ușile foarte închise presei de zilele trecute, iată că liderul care se vrea unic și maxim al PNL Călărași – Răducu Filipescu mai produce efecte nedorite partidului. După retragerea elegantă a fostului lider PDL acum copreședinte PNL, deputatul Vasile Iliuță de pe lista pentru șefia Consiliului Județean, alți 5 primari de valoare părăsesc partidul. Sunt oameni care au produs binele Comunităților lor în mai multe mandate și care acum nu mai au loc pe listele aranjate de liderul maxim Răducu Filipescu. Pe Domnia Sa nu îl interesează valoarea umană, expertiza și realizările primarilor ci selecția se face se pare după alte reguli.

flipperUnul dintre primarii care a abandonat partidul care se scufundă  condus încă de Filipescu este primarul din Fundeni, Cărtușanu Gheorghiță. Acesta a fost primit la PSD nu întâmplător și oricum ci pentru realizările pe care le are în Fundeni, sau pentru proiectele viitoare. Discuțiile pe holurile Consiliului Județean, înainte și după ședința cu ușile închise arată că PNL Călărași va decade. Primii care nu sunt de acord cu maniera de a se discuta și propune candidații sunt tinerii din fostul PDL. Este vorba de oameni de valoare ca Emil Mușat – fost prefect, care a reformat Administrația Județeană și echipa sa compusă din Rareș Ionescu, precum și alți tineri de valoare cum ar fi Dragoș Coman, cărora li se oferă șansa de a aștepta ori un loc pe la coada unei liste.

Am reținut că la alcătuirea listelor de candidați nu au fost criterii de selecție bazate pe expertiza, performanța și realizările ci doar voința crocodililor din PNL  de a conduce acest partid chiar și de pe patul de Spital… dacă se poate. Este ceva de neacceptat spun tinerii liberali. Și noi trebuie să avem o șansă… Este ceea ce am auzit pe holuri și care se confirmă prin plecarea unor primari din acest partid.

Așteptăm un Comunicat oficial de la acest partid dar aceasta nu se produce. Democrația  din PNL  va mai avea de așteptat la Călărași.

O certitudine.

Cărtușanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*