Tinerii sociali democrați din PSD simt românește.

De Dragobete , sărbătoarea iubirii , echipa TSD a simțit românește alaturi de călărășeni. De la orele diminetii, tinerii au “imbracat” in straie traditionale o casuta de lemn din zona Orizont si au adus portul popular in mijlocul orasului.

PSD DragobeteOrganizarea evenimentului SIMTE ROMANESTE a avut ca principale obiective promovarea si conservarea traditiilor si valorilor nationale, incurajarea tinerilor de a se implica in viata politica, indiferent de structura politica la care vor adera, interactiunea directa a TSD cu tinerii din municipiul Calarasi in vederea identificarii unor proiecte dedicate acestora pe care PSD le poate sustine la nivel local”, a declarat Alexandru Chirita, presedintele TSD municipiul Calarasi.

   “Ne bucurăm nespus ca acțiunea noastră a avut un feedback foarte bun! Mulțumim tuturor colegilor care în ciuda vremii urate de afara au ajutat la realizarea unei frumoase acțiuni! Mulțumim tuturor persoanelor care au avut plăcerea sa se fotografieze într-un decor tradițional”, au anuntat pe un site de socializare tinerii social democrati din Calarasi.

   Nu au lipsit de la actiune seniorii partidului: Dan Eugen Cristodor, Marius Dulce, PSD dRAGOBETE 2Ion Samoila, George Chirita, Bica Simion, Marian Ichim, Denisa Jilaveanu Ciulinaru, Roxana Paturca, Verginia Gaita, Ilinca Enescu, Sorin Vrajitoru care au felicitat organizatorii si i-au asigurat de tot sprijinul lor in viitoarele proiecte.

Premiile oferite indragostitilor au fost: o cina romantica la un restaurant din oras, un tort si bilete la cinema.

 

tinerii social democrati

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*