Distrugerea mun. Călărași continuă

bucurestibucuresti 1În numele reabilitării unei rețele de apă canal care era funcțională, se continuă distrugerea unor străzi. În tot municipiul.

În imagini este vorba de o lucrare condusă de celebra Zaharia Mariana, femeie fără vreo expertiză în realizarea de lucrări de canalizare.

Ei i s-au încredințat lucrările de canalizare pe strada Grivița, stradă pe care nu a reparat-o corespunzător și pe care astăzi ne rupem autovehiculele. Dl. Primar a indicat că trebuie să urmăm modelul celor din Râmnicu Vâlcea sau Urziceni, care au așteptat vreo 2 ani ca să li se repare străzile distruse prin lucrări.

Acum doamnei Zaharia Mariana i s-a încredințat strada București. O puteți găsi zilnic îndrumând circulația rutieră în fața unei mari gropi pe care lucrători fără experiență aduși de ea, au săpat-o. Intersecția str Dobrogei cu Strada București trebuie ocolită.

La fel și circulația pe străzile București și Grivița, unde carosabilul surpat cu gropi mari, de neevitat acoperite sau nu cu pământ sau piatră cubică – distrug mașinile și nervii la călărășeni. Și alte străzi sunt lăsate la voia întâmplării după marea lucrare de canalizare.   Este vorba de strada Viitor, stradă unde constructorii nu s-au sinchisit să acopere șanțurile și să taseze.DSC_0139

În fața vilei prDSC_0146oprietate a dlui Răducu Filipescu de pe strada Viitor, colegul de partid dl Drăgulin nu a ținut cont că acesta este ditamai președintele de Consiliu Județean.
vecini viitorAici șoseaua s-a surpat și peste groapă au aruncat ceva piatră cu moloz. Vecinii dlui Filipescu s-au strâns în fața caselor și spun că în viața lor nu mai votează cum au făcut în urmă cu 4 ani. Nu mai vor să audă de PNL și de Daniel Drăgulin.

‘’Ne-au distrus mamă toate străzile, sunt pline străzile de gropi. Uitați trotuarele de pe strada noastră Viitor, din fața vilei dlui Filipescu. Au uitat să le repare, să le asfalteze. Au uitat să pună bordurile. Ce fel de model oferă PNL și echipa dlui Filipescu ca să-i mai votăm?’’… spuneau astăzi vecinii acestuia.DSC_0148

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După strada Viitor alți oameni sunt revoltați. Strada Intrare Măgura situată în intr magura 2intrare Maguraspatele Cazărmii Pompieri nu are deloc vreo canalizare pentru apa pluvială. Apa băltește pe șosea, iar când trec autovehiculele la cetățeni li se stropesc gardurile sau pereții caselor.

‘’Este o aventură să plecăm de acasă pe trotuare. Ele nu există. Trebuie să avem mereu cizme la noi. Apa și noroiul ne intră în curți iar pe primar îl interesează să repare Scuarul de pe strada București ori să asfalteze Parcul’’…spun cetățenii revoltați. Mulțumim dlui viceprimar Dulce și ziarului dvs. că ați postat și ni s-a spus adevărul… se continuă. Adică pentru a se repara străzile, trebuie ca Hidroconstrucția să predea amplasamentul lor după lucrări. Am fost mințiți cu termenul de 31 decembrie și acum ne mint cu termenul de 30 aprilie. Nu mai văd ei votul nostru vreodată cei care și-au bătut joc de noi…spun cetățenii de pe strada Măgura.
Iar noi confirmăm cu fotografii realizate la fața locului. Pentru că aceasta este

Realitatea din Călărași

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*