Deputatul UNPR Nicolae Aurel îl somează public pe Inspectorul General Tudor Constantin de la Inspectoratul Județean de Învățământ Călărași. La rândul său prof. dr. Tudor Constantin neagă acuzațiile

Îl somez public pe inspectorul general  al Inspectoratului Școlar Județean Călărași,  Tudor Constantin să se ocupe de învățământ și nu de politică. Să se ocupe de atribuțiile pe care le are în fișa postului și nu de listele pentru Campania electorală. Tudor Constantin nu are nici o calitate de a amenința pe cadrele didactice care își depun candidatura – a spus deputatul Aurel Nicolae la Conferința de presă a UNPR Călărași din 08 feb 2016. Și-a permis să o amenințe pe fosta directoare dna Emilia Rotaru ca să nu cumva să își depună candidatura pentru a fi aleasă ca primar la Crivăț. Pe de altă parte un alt director de Școală, dl. Botea de la Șoldanu, a fost felicitat și încurajat să își depună candidatura de către inspectorul general Tudor – a continuat deputatul UNPR Călărași Aurel Nicolae, discutând despre managementul defectuos al acestuia și starea jalnică a învățământului călărășean. Așa ceva este inadmisibil a concluzionat deputatul Aurel Nicolae, menționând că va face uz de intervenția sa în Parlament privind acest subiect.

La rândul său prof. dr. Tudor Constantin declară pentru ziarul nostru: Neg în totalitate afirmațiile deputatului Aurel Nicolae referitor la implicarea subsemnatului în așa zisa intimidare a doamnei învățătoare Rotaru de la Școala gimnazială din Crivăț pentru a o determina să nu candideze la funcția de primar pe listele UNPR. Este un mare neadevăr pentru că subsemnatul nu am mai purtat vreo discuție cu persoana în cauză  de peste 3 ani. Mai mult, având în vedere faptul că a început Campania Electorală, și pentru a nu implica în vreun fel Inspectoratul Școlar Județean Călărași în jocurile politice, începând cu data de 7 martie a.c. m-am autosuspendat din calitatea de membru PSD. Recomand domnului deputat să verifice orice informație și să nu se ascundă după imunitatea pe care o deține în calitate de parlamentar. Cred că opinia publică trebuie corect informată de către orice persoană ce deține funcții publice – a încheiat prof. dr. Tudor.

Marian Pîrloagă

deputatul-aurel-niculae-s-a-inscris-in-unpr-126963-1Tudor Constantin

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*