Proiectele mele merg înainte. Pentru binele locuitorilor din com. Unirea. Interviu cu primarul Anghel Olteanu

Ing. Anghel Olteanu, primarul com. Unirea este un om satisfăcut de activitatea sa din mandatul care i se încheie. Faptele sale spun asta. Este mulțumit de activitatea serviciilor din primărie și de sprijinul comunității în realizarea proiectelor sale. A asigurat salariile pentru angajații Primăriei și a rezolvat multe din cererile cetățenilor care erau de competența sa.

Primarul ne spune că a asigurat foarte bune condiții pentru desfășurarea procesului de învățământ la Școlile și Grădinițele de pe raza comunei, a Căminului de bătrâni dar și Căminului Cultural – cu puținii bani provenind de la bugetul local.

Nu este ușor să plătești facturi către furnizorii de servicii – ne spune ing. Anghel Olteanu. Energia electrică, lemnele de foc ne costă. La fel a trebuit  să acordăm atenția necesară către cei nevoiași pentru acordarea ajutoarelor de încălzire.

Primarul este mulțumit de unul din principalele sale proiecte, anume proiectul integrat pe măsura 3.2.2. Ne descrie proiectul care-i permite construirea unor obiective de importanța mare pentru locuitori – fără a se cheltui bani de la bugetul local. Este un proiect bine apreciat de oamenii de afaceri – ne spune primarul Anghel dar și de locuitori care apreciază creșterea gradului de civilizație – se continuă.

Ne vorbește în continuare de proiectele sale finalizate sau în derulare, de asfaltare sau pietruirea integrală a străzilor din Unirea sau Oltina dar și de înființare a unui cabinet stomatologic în localitate. Comuna Unirea nu este una bogată ca altele, ea având o suprafață de teren agricol sub 5000 ha. Din lipsa banilor primăria a oferit facilități fiscale celor interesați să dezvolte pe raza comunei afaceri, oferindu-le sedii fiscale. A creat an de an locuri de muncă pentru localnici prin sprijinul unor societăți agricole ca Algap, Blis ori Marin Cristian – cărora le mulțumește. Primarul Olteanu ne  vorbește de o altă preocupare a sa  care merită continuată, anume înființarea de ateliere meșteșugărești – o idee apreciată de oameni, dar și de un proiect adresat turismului, pentru că zona Unirea este una care merită a fi apreciată.

La finalul discuției, primarul com. Unirea transmite locuitorilor să aibă încredere în el în proiectele sale, care nu pot fi continuate decât împreună cu ei, cetățenii. Le dorește sănătate și un an agricol bun.SAM_1281SAM_1283

Marian Pîrloagă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*