Leonida Jecu: Faptul că ne pasă ne-a făcut să ne înscriem!

Tot

Luni, 18 aprilie, Aurel Peicu, profesor în cadrul Liceului Tehnologic Transporturi Auto Călărași și de asemenea candidatul Partidului Socialist Român (PSR) pentru funcția de primar al municipului Călărași, a declarat în exclusivitate care este motivul principal care l-a făcut pe acesta să se înscrie în cursa pentru alegeri.

Peicu
Candidatul PSR, Aurel Peicu

„Sunt profesor și văd tineri de clasa a XII-a, fără speranță, fără să se gândească măcar o secundă la viitor, fiecare dintre ei mizând pe faptul că vor pleca pe unde vor putea”.

Întrebat ce îi reproșează actualului primar al municipiului Călărași, domnul Aurel Peicu a răspuns clar și cât se poate de direct:„O anumită lipsă de fermitate în raport cu toată lumea.”

Președintele organizației locale a Partidului Socialist Român, domnul Leonida Jecu, consideră că a sosit momentul „să tragă un semnal de alarmă pentru toată clasa politică” și nu vrea să promită „vise megalomanice”, ci își dorește să schimbe ceva, să facă din Călărași un oraș de care să fim mândri. „Am foarte multă încredere în domnul Aurel Peicu, îl susțin, iar legat de faptul că vine din exterior și nu are experiență administrativă, nu văd acest lucru ca pe un dezavantaj. Asta înseamnă că pot candida doar cei din interior?!”

Aurel Peicu: „Culoarea politica nu este importantă, iar despre o alianță nu putem vorbi în acest moment. Cui îi sunt necesare aceste alianțe? Pentru ce?”

Leonida
Aurel Peicu și Leonida Jecu

„Sunt opt candidați înscriși pentru funcția de primar. Sunteți siguri că vor rămâne toți opt până la alegeri?”, a declarat domnul președinte Leonida Jecu.

Acesta a mai adăugat : „Problema noastră, a municipiului Călărași este faptul că un procent de 40% nu intenționează să meagă la vot, refuză pe motiv că nu au nicio opțiune. Dacă erau mai puțini candidați, aveam mult mai multe șanse de a reuși.”

Dacă veți fi ales primar, ce ați dori să faceți pentru Călărași, domnule Aurel Peicu?

„Nu avem mai exact o listă finalizată, însă vă pot enumera câteva din proiectele pe care aș dori să le implementez. Aș dori să schimb semnalizările rutiere din oraș, multe sunt fără sens, nu sunt vizibile, nu oferă niciun gram de siguranță cetățenilor. Mai sunt și altele având ca subiect Colegiul Barbu Știrbei, Școala nr. 12, parcările dintre blocuri și multe altele. Sunt multe lucruri pe care mi-am să le realizez pentru cetățenii acestui oraș. Mulți promit multe în campania electorală, însă apoi 4 ani nu mai fac nimic. Nu este bine așa!”

Nicio femeie nu și-a anunțat candidatura pe lista de consilieri. „Eu consider că femeile sunt ființe mai puternice decât noi, bărbații. Sunt mai ambițioase.”, a dorit să precizeze domnul Leonida Jecu.

2 comentarii

  1. Asta cu semnele de circulație puse aiurea pot s-o confirm. Ca și lipsa absolută a oricăror indicatoare către posibilele puncte de interes din oraș (grădina zoologică, bacul etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*