9 ÎNTREBĂRI PENTRU 9 PRIMARI!

Rep. : 1. Cine sunteți dumneavoastră domnule Daniel Ștefan Drăgulin?

  D.Ș.D. : În calitate de politician, sunt primarul Municipiului Călărași, ales democratic în 12494840_1009681945772874_3955358725899511675_n2012, sunt și un cetățean al Municipiului Călărași din 1984, de când am terminat facultatea.

  Rep. : 2. De ce candidați la funcția de primar?

  D.Ș.D. : Doresc o continuitate în urma căreia să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus în 2012. De asemenea și ceea ce am pregătit cu privire la accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea Municipiului Călărași.

  Rep. : 3. Care credeți că este cea mai mare realizare a administrației actuale?

  D.Ș.D: Transparența este unul din lucrurile realizate și apreciate nu numai de cei din interior cât și de cei din exterior.

  Tot ceea ce am realizat în prezent, demonstrează că există posibilitatea de a moderniza Municipiul Călărași. Acesta este cel mai mare obiectiv.

  Rep. : 4. Care credeți că este cea mai mare nerealizare a administrației actuale?

  D.Ș.D.: Nu consider nimic ca fiind o nerealizare, ci mai mult un regret, faptul că nu am comunicat în mod mai activ și direct cu cetățenii și nu le-am spus mai exact ceea ce am realizat.

  Poate dacă aș fi avut timp, unii dintre cetățeni ar fi privit altfel activitatea mea.

  Rep. : 5. Care credeți că este principalul proiect al dumneavoastră?

  D.Ș.D. : Dezvoltarea Municipiului Călărași din punct de vedere al infrastructurii rutiere, pietonale și subterane, dezvoltarea din punct de vedere social și cultural.

  Rep. : 6. Considerați că DNA are ce căuta la Primăria Călărași?

  D.Ș.D. : Orice instituție de control are dreptul de a verifica activitatea primăriei. Și nimeni nu este mai presus de lege și de aceea trebuie să ne supunem rigorilor ei.

  Rep. : 7. Ce transmiteți călărașenilor, în cazul în care veți fi ales primar?

  D.Ș.D. : Le-aș mulțumi pentru încredere și să fie convinși că nu am să precupețesc niciun moment din activitatea mea, totul fiind în favoarea cetățenilor și Municipiului Călărași.

  Rep. : 8. Ce transmiteți călărășeniilor, în cazul în care nu veți fi ales primar?

  D.Ș.D.: Le mulțumesc pentru votul din 2012, am să respect decizia lor, dar sunt convins că rațiunea va învinge.

  Trebuie să facem un inventar al activității desfășurate de mine, al proiectelor realizate, al importanței pe care aceste proiecte le vor avea pe termen lung și scurt și sunt convins că hotărârea va fi una bună.

  Rep. : 9. De ce v-ar vota călărășenii?

  D.Ș.D. : Pentru că se vede că în ultima perioadă, Municipiul Călărași a început să aibă o altă față. Sunt mulți demagogi și dorința de putere umbrește realizările pe care le-am făcut.

  Cred că sunt singurul care are un program aplicat și orientat către dezvoltarea cetățenilor și al Municipiului Călărași.

     Elena Moise


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*