ALEGE VIAŢA – ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR RUTIERI PENTRU SIGURANŢA PARTICIPANŢILOR LA TRAFIC

 

 Creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic constituie obiectivul principal al acţiunilor zilnice desfăşurate de poliţiştii rutieri.

  Pentru atingerea acestui scop, recomandăm conducerea prudentă, cu respectarea tuturor regulilor de circulaţie!conducere-fara-permis

  Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean Călăraşi vor intensifica acţiunile în trafic, în perioada 16 – 22 mai 2016, pentru conştientizarea consecinţelor implicării în accidente de circulaţie şi diminuarea riscului rutier pe raza judeţului.

  Acţiunile oamenilor legii vizează salvarea de vieţi omeneşti.

  Direcţiile principale de acţiune sunt identificarea şi sancţionarea, conform legii, a conducerii autovehiculelor de persoane aflate sub influenţa alcoolului, care nu respectă regulile privind efectuarea depăşirilor, precum şi impunerea respectării normelor rutiere privind utilizarea centurii şi a sistemelor de siguranţă.

  Pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic e necesar ca cetăţenii să înţeleagă şi să conştientizeze necesitatea adoptării unei conduite preventive în conducerea autovehiculelor sau a respectării normelor de către pietoni sau biciclişti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*