Doamnă Andronescu, viața nu este chiar atât de DULCE la Călărași!!!

  Ieri, 15.05.2016, în jurul orei 15:30, după ce a participat la două acțiuni electorale în comunele Borcea și Unirea, Ecaterina Andronescu a ajuns la sediul organizației municipale PSD Călărași și totodată sediul de campaniei al candidatului Dulce Marius Grigore. După ce a discutat cu membrii și simpatizanții PSD, Ecaterina Andronescu s-a deplasat împreună cu aceștia pe strada București până în parcul Dumbrava unde a interacționat cu cetățenii municipiului Călărași.

  Vizita fostului ministru al educației s-a încheiat la sediul organizației județene PSD.

  „ Este pentru prima dată când merg pe jos prin municipiul Călărași și constat cu mare dezămagire că acest oraș este subdezvoltat, deși are un potențial imens ”- Ecaterina Andronescu7

  Reamintim fostului ministru al educației că municipiul Călărași a avut din totdeauna potențial chiar și pe vremea când PSD-ul conducea la Călărași, ceea ce ne face sa credem că, aceste afirmații sunt doar gogoși electorale.

  O invităm pe Ecaterina Andronescu să vină in Călărași și în afara campaniilor electorale.

  Îi reamintim fostului ministru al educației, că persoana pe care o susține, a făcut parte timp de patru ani din conducerea municipiului, ocupând funcția de viceprimar, perioadă în care nu a avut niciodată nimic de comentat la deciziile edilului călărășean, ba mai mult, a fost un susținător al proiectelor acestuia.

  Dulce&company au ridicat mâna și au votat cu entuziasm proiect după proiect.

  Așa că doamnă Andronescu, viața nu este chiar atât de DULCE la Călărași!!!

Leonida Jecu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*