Prinse de poliţişti în timp ce conduceau cu viteză

  a-fost-desemnata-cea-mai-frumoasa-masina-din-europa_size9

  

  Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în ultimele zile, pe raza judeţului Călăraşi, două femei care conduceau cu viteză. Acestea au fost sancţionate contravenţional, cu amendă, totodată li s-a reţinut permisul de conducere.

  Astfel, pe DN 21, în afara localităţii, S. Ionela , de 29 de ani, din municipiul Călăraşi, a a fost înregistrată cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 151 km/h.

  Iar, pe DN 3 Chiciu, C. Niculina, de 51, ani, din Călăraşi, a fost înregistrată cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 208 km/h, în afara localităţii.

  Cele două conducătoare auto au fost sancţionate contravenţional cu amenda în valoare de 1125 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

  Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

  Reţinut de poliţişti pentru furt

  Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare, au reţinut în ziua de 18 mai 2016, un bărbat din comuna Săruleşti, care la începutul lunii mai 2016, a sustras bunuri din două locuinţe.

  În ziua de 02 şi 03 mai 2016, poliţiştii au fost sesizaţi de doi bărbaţi din comuna Săruleşti, de faptul că persoane necunoscute le-au sustras bunuri din locuinţe.

  Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui N. George, de 35 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.

  Oamenii legii în baza autorizaţiei emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu- Gară, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate.

  Faţă de N. George a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

  Reţinut de poliţişti, după ce a condus fără permis

  Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, au reţinut în ziua de 18 mai 2016, un bărbat din comuna Curcani, care, în ultimele luni, a fost depistat de poliţişti, de mai multe ori, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere sau sub influenţa alcoolului.

  Astfel, în ziua de 18 mai 2016, poliţişti l-au reţinut pentru 24 de ore pe M. Georgian, de 28 ani, din localitate, care din luna decembrie 2015 şi până în prezent a fost depistat de trei ori în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, precum şi conducând sub influenţa alcoolului, pentru fiecare faptă poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

  Bărbatul va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*