1111- Numărul câștigător pentru Radu Paul la Gălbinași

   

   Alegerile locale din comuna Gălbinași, județul Călărași au fost totdeauna atipice.

    Aici gurile rele spuneau că nu se poate căștiga decât cu bani. Am fost în comuna Gălbinași pe data de 5 iunie pentru a ne asigura că scrutinul pentru locale se va desfășura corect.

    Încă de la primele ore ale dimineții au început să apară jandarmii și polițiștii care urmau să asigure liniștea și ordinea în perioada de desfășurare a alegerilor.

    Ziua a început cu emoție și tensiune pentru cei doi principali contracandidați, Radu Paul(PSD) și Șerban Viorel Alexandru( PNL).

ggggggggg

   În jurul prânzului, rezultatul alegerilor a devenit previzibil, în momentul în care a început să sosească în grupuri mari susținătorii primarului în funcție.

    1111 voturi a reușit să adune Radu Paul, în timp ce contracandidatul său, doar 795.

dddddddddddddd

    Motivele pentru care cetățenii din Gălbinași au ales continuitatea sunt realizările primarului de-a lungul celor șase ani de când conduce primăria.

    „ Vreau să le mulțumesc tuturor locuitorilor care m-au legitimat prin votul lor, să mulțumesc contracandidatului meu Șerban Viorel Alexandru pentru fair-play și să îi asigur pe toți că voi rămâne același om simplu și devotat comunității. Voi continua procesul de modernizare și transformare al comunei împreună cu ei și pentru ei! ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*