Dunărea a încheiat cel mai bun campionat din istoria clubului

Fotbal / Liga 2

mare

  Formația lui Adrian Mihalcea a avut un parcurs excelent, cel mai bun din istoria clubului fondat în urmă cu aproape 90 de ani în urmă. Niciodată Dunărea nu s-a bătut pentru promovarea în Liga 1 așa cum s-a întâmplat în campionatul care abia s-a încheiat.

  Dunărea Călăraşi a încheiat primul sezon de la promovarea în Liga 2 pe locul 2 în play-off-ul Seriei I, la trei puncte în spatele liderului Rapid Bucureşti.

  Echipa lui Adrian Mihalcea a jucat apoi primul baraj pentru promovarea în Liga 1 cu UTA Bătrâna Doamnă, însă nu a reuşit să treacă la cel de-al doilea după ce a fost învinsă în dublă manşă cu 4-3 de arădeni, după prelungiri.

  10 jucători fără contract

  La finalul sezonului, contractele majorităţii jucătorilor Dunării, zece la număr, s-au încheiat, altora cinci expirându-le împrumuturile. Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chiţu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureşan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami şi Daniel Vădrariu şi-au terminat contractele cu echipa călărăşeană, în timp ce împrumuturile lui Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica, Ionuţ Vînă şi Gabriel Preoteasa nu mai sunt valabile.

  Costică Ștefan: „ Nu vrem să renunțăm la ei”

  „ Noi nu vrem să renunţăm la niciunul dintre ei. Sunt jucători talentaţi care au contribuit la obţinerea acestei performanţe deosebite şi anume calificarea în play-off şi participarea la primul baraj de promovare în Liga I. Sper să ne vedem la negocieri şi să continuăm împreună şi în viitorul sezon” , a declarat, pentru afcdunarea-calarasi.ro, preşedintele Dunării, Constantin Ştefan.

  Altfel, reunirea lotului Dunării Călăraşi va fi efectuată pe 20 iunie.

   Cătălin Nițu, ofițer de presă FRF

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*