Ședința consiliului local de luni, 25 iulie a fost amânată pentru joi!

fvffvggfvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  Luni, 25 iulie, consilierii locali s-au întrunit în prima ședință după validarea mandatelor de consilieri locali și alegerea celor doi viceprimari.

  Așa cum era de așteptat, fostul primar și veșnic nemulțumit, Nicolae Dragu a transformat această ședință într-un spectacol de varietăți. Consilierul Mircea Buzea a fost alături de colegul său de partid aruncând acuzații grave la adresa executivului, dar și la adresa colegilor consilieri.

  Mircea Buzea și Nicolae Dragu au acuzat secretarul Primăriei Călărași, Mărgărit Sârbu de nerescpectarea legii la alegerea viceprimarilor. Reamintim respectabililor și zgomotoșilor domni că una dintre obligațiile lor, era să cunoască legea înainte de a intra în cabina de vot pentru a-și exercita votul la numirea viceprimarilor.

  Cu singuranță acesata nu va fi decât una dintr-un șir lung de ședințe a consiliului local în care cei doi consilieri PDS își vor manifesta frustrările de învinși la alegerile din iunie. Este interesant faptul că, Nicolae Dragu invocă probleme de legalitate când pe vremea mandatelor sale a fost tot timpul înconjurat de ilegalități pentru care unii au plătit chiar și cu libertatea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*