Dragoș Coman: „Pentru prima dată, Primăria Călărași a jucat finala mică la Cupa Marinei”

mare 2 (2)

  De curând, s-a încheiat la Călărași ediția a IX-a a competiției Cupa Marinei la Minifotbal, organizată de Primăria Municipiului Călărași, competiție desfășurată în cadrul evenimentelor prilejuite de sărbătoarea Ziua Marinei.

  La ediția din acest an s-au înscris 13 echipe, un număr „norocos„ pentru finalista din acest an. Echipa arbitrilor din cadrul Asocieției Județene de Fotbal: „cavalerii fluierului„ au obținut marele trofeu pus în joc de organizatori și au realizat un gest frumos la finalul ediției donând toți banii oferiți pentru primul loc unui coleg din cadrul Comisiei Județene de Arbitri care a suferit un accident.

  O surpriză plăcută a fost și prezența celor din cadrul Primăriei Călărași, echipă condusă de viceprimarul Dragoș Coman. Aceasta a ajuns să joace finala mică, pierdută în fața formației care a reprezentat Jandarmeria Călărași, scor 6 – 8. „Vedeta” echipei din cadrul Primăriei a fost Dragoș Coman, tânărul viceprimar al municipalității, jucător care a reușit 10 goluri la acest turneu. „Ne-am prezentat mai mult decât onorabil la acestă ediție. A fost una foarte frumoasă asta și pentru că finaliștii au făcut un gest nobil și au donat marele premiu. Au fost și câteva incidente, așa e la sport, dar până la urmă toată lumea a fost mulțumită. Am avut o echipă foarte bună și asta s-a văzut la această ediție. Pe viitor sper să terminăm mult mai sus, poate chiar să obținem primul loc” , a spus viceprimarul, Dragoș Coman.

  Echipe participante:

  C. Tenaris Silcotub

  Sofidel

  Primăria Municipiului

  Consiliul Județean

  Jandarmeria

  Donalam

  R.C.T.

  Sindicatul Integrarea

  C. Ecoaqua S.A.

  S.U. Barbu Știrbei

  Martifer

  P.J.

  Cavalerii Fluierului

  Rezultatele finalelor, arbitrate de domnii Caraion Cristian și Solomon Marian, au fost următoarele:

  Finala mică : Primăria Mun. Călărași – Jandarmeria – 6-8

  Finala mare : Sindicatul Integrarea – Cavalerii Fluierului 2-5

  Echipele clasate pe primele 4 locuri au primit câte o minge, o cupă și o diplomă pentru fiecare jucător.

  Echipele clasate pe podium au primit pentru fiecare jucător câte o medalie, iar în bani, premiile au fost următoarele: Locul I – 160 lei/jucator, locul II – 140 lei/jucator, locul III – 120 lei/jucator

  Cătălin Nițu, ofițer de presă FRF

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*