Șpagă pentru medicii călărășeni primită de la cursanții școlilor postliceale de asistenți medicali!

absolventi

  În ultimii ani numărul absolvenților de școli postliceale sanitare din Călărași a crescut spectaculos, tinerii absolvenți fiind atrași de locurile de muncă din străinătate și salariile motivante pe care le-ar putea primi.

  În municipiul Călărași funcționează două școli postliceale de pregătire a viitorilor asistenți medicali pentru diverse specializări.

  Taxa de înscriere este de 50 ron și taxa de școlarizare pentru trei ani este în jurul sumei de 2000 lei.

  Până aici toate bune și frumoase, dar cursanții sunt obligați să parcurgă o perioadă de practică. În urma unor sesizări din partea unor persoane care din păcate nu ne-au dat permisiunea să le facem numele public, am făcut un experiment pentru a afla cât de serioase sunt aceste școli.

  Am contactat telefonic Școala Postliceală FEG-Filiala Călărași și am cerut să confirme sau să infirme informația referitoare la faptul că medicii călărășeni pretind sub formă de șpagă suma de 60 ron/zi pentru a fi primiți să facă practică în secțiile pe care le conduc și răspunsul primit a fost halucinant: „ Pentru că sunteți de la presă nu vă voi spune nimic. Nu este treaba dumneavoastră dacă se dă sau nu șpagă. ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*