Accident rutier pe DN 21/ O persoană a decedat

un-sofer-de-tir-mort-intr-un-accident-produs-pe-a31341429915În ziua de 13 octombrie a.c., pe DN 21, în afara comunei Ştefan Voda, judeţul Călăraşi, un bărbat de 42 ani, din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autotren şi semiremorcă, se pare că pe fondul neadaptarii vitezei într-o zonă cu restricţii de circulaţie, ca urmare a unor lucrări pe partea carosabilă şi a nepăstrării unei disţante suficiente faţă de vehiculele care circulau în faţa sa, a intrat în impact faţă – spate cu un autoturism la volanul căruia de afla o femeie de 47 ani, din Călăraşi, care la rândul său a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, în care se afla un bărbat de 31 ani, din Ilfov.

Ambele autoturisme erau oprite în zona de presemnalizare a lucrării de către piloţii de circulatie care efectuau lucrări de întreţinere la partea carosabilă.

Din accident a rezultat decesul femeii de 47 de ani care conducea primul autoturism.

Conducătorii celor două vehicule au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal desfăşurând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

***

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

1382 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*