Biciclete electrice la Călărași, Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Craiova

bic2În perioada 02.02.2016-01.02.2018, Asociatia Română pentru Industrie Electronică şi Software –filiala Oltenia, in parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Regională şi Centrul de Afaceri (ARDBC)Vidin (partener lider), Camera de Comerț și Industrie (CCI) Vidin şi Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat derulează proiectul “Reţeaua de biciclete electrice”, proiect finanțat în cadrul Programului Interreg V-A Romania-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară nr. 1: O regiune bine conectată, Obiectiv specific nr. 1.1: “Îmbunătăţirea planificării, dezvoltării şi coordonării sistemelor de transport transfrontaliere pentru conexiuni mai bune la reţeaua de transport TEN-T”

Proiectul are drept obiectiv crearea unei reţele pentru biciclete electrice în întreaga zonă transfrontalieră România și Bulgaria, în scopul de a realiza o mobilitate individuală îmbunătăţită a transportului durabil.

In cadrul proiectului vor fi organizate workshopuri cu părțile interesate pentru selectarea operatorilor care vor găzdui stații de biciclete și stații de încărcare în următoarele orașe: Veliko Tarnovo, Pleven, Vidin, Vratsa, Ruse si Dobrich din Bulgaria si Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Călărași, Constanța, Craiova în România.

Menţionăm că staţiile de biciclete şi staţiile de încărcare vor fi date în folosinţă operatorilor din locaţiile menţionate anterior, în mod gratuit, în conformitate cu specificaţiile proiectului.

Vineri 21.10.2016, începând cu orele 11.00 în sala de şedinţe a Consililui Judeţean Călăraşi, str.1 Decembrie 1918 nr.1, municipiul Călăraşi, se va desfăşura workshopul cu factorii interesaţi din judeţul Călăraşi.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate: proiectul, conceptul pentru rețeaua de biciclete electrice, metodologia de selectare a operatorilor și a cadrului legal elaborat.

Detalii suplimentare la tel/ fax 0251/417.740 sau email diana_nedelcu@ymail.com

1 comentariu

  1. ever do, yet too many of us do so with coeymaclncp. With the help of experts, including our own Natalie Hartford, I’ll address the risks and dangers associated with driving while talking on the phone,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*