Directorul medical al SJU Călărași/Mesaj către Primul Ministru

belusicaPe pagina sa de facebook, Directorul medical al SJU Călărași, Laurențiu Belușică, a adresat în urmă cu puțin timp un mesaj Primului Ministru al României (așa am dedus noi ținând cont de faptul că doar Primul Ministru este în măsură să dea ordonanță de urgență).

”Domnule ministru, vă rog gândiți-vă la o soluţie , DAR NU DE CONSTRÂNGERE, de exemplu banii pe care i-am da pe ambulanță la transport să avem voie să-i dăm medicilor care vin din alte orașe să facă de gardă. Şi mai sunt idei.
De exemplu banii pe care i-am cheltuit istoric în ultimele 12 luni pe transport la Bucureşti să am voie să-i dau medicilor care vin să facă de gardă de la mai mult de 50km de Călărași. O ordonanță de urgență care o să poarte numele dvs. cu siguranță.
Vă mulțumesc.”

 

1 comentariu

  1. D-le director problema este in curtea dvs.Seful de la UPU NU VREA sa vina si alti medici sa faca garzi la Calarasi …ramane dansa fara garzi multe si bani bineinteles. Sant 2 medici de la ambulanta care vor sa faca garzi la UPU si nu sant agreati. De ce?Verificati va rog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*