S-a schimbat stăpânul la PNL Călărași

În conferința de presă susținută de conducerea organizației județene a Partidului Național Liberal, candidatul partidului pentru  un fotoliu în Camera Deputaților, Cătălin Predoiu, a relatat problemele pe care le-a indentificat în vizitele efectuate în comunele județului Călărași în perioada de precampanie.

„M-am întâlnit cu locuitorii din câteva localităţi ale judeţului Călăraşi: Mănăstirea, Ulmu, Dorobanțu, Ciocăneşti, Grădiștea, Alexandru Odobescu Și Vlad Țepeș . Am fost primit cu multă căldură şi sinceritate. Am discutat cu ei despre probleme locale, dar şi teme naţionale. Oamenii sunt preocupaţi în special de tema locurilor de muncă, de nivelul veniturilor, de educaţie şi sănătate. Judeţul Călăraşi are un potenţial remarcabil de dezvoltare. Lipsesc însă investiţiile. Cum să faci din Călăraşi un loc atractiv pentru investiţii? Aceasta este una dintre temele mele de campanie şi îmi prezint soluţiile în cadrul acestor întâlniri cu alegătorii pe tot parcursul campaniei. Iar după alegeri le vom pune în aplicare. Echipa PNL Călăraşi este unită, puternică şi dedicată campaniei. Le mulţumesc tuturor!”

banner-pnlLa întrebarea jurnaliștilor referitoare la lipsa imaginii Președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță, de pe materialele de promovare ale PNL, Răducu Filipescu a răspuns sec: ”Candidează undeva Iliuță și eu nu știu?” Nu a fost la fel de convingător la întrebarea: ”Care este părerea și implicarea Dvs. despre apariția pe un post de televiziune național a unui filmuleț denigrator la adresa Președintelui Consiliului Județean- Vasile Iliuță?” Înainte să inceapă să răspundă, Cătălin Predoiu, i-a tăiat-o scurt: ”Răducu, te rog frumos…am început să dau un răspuns. Vă vorbesc din calitatea de Prim-Vicepreședinte și am avut această discuție pe masă imediat ce a fost difuzat filmulețul. Am discutat și cu domnul Iliuță, și cu domnul Filipescu, nu există niciun fel de rabat la efortul comun pe care îl facem. Nu avem niciun fel de parteneriat ascuns cu nimeni aici în Călărași și pot să vă asigur că atata vreme cât voi ocupa acestă funcție la nivel național, nu agreez niciun fel de jocuri duble pentru nimeni din echipă. Nimeni nu are niciun drept să facă un pas lateral din această echipă. Vă garantez că voi face toate eforturile să mă asigur că toata lumea va trage la aceeași căruță. Cine nu va trage la aceeași căruță, va fi pus pe liber, pe loc. Nu veți mai avea ocazia să scrieți despre un astfel de subiect, vă garantez. ”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*