Simona Vlădica, o parașutată în politica din Călărași

6900_839219599533328_7044265855702678312_nSimona Vlădică, doctor în psihologie este propunerea PMP Călărași pentru a ocupa un post de Senator în Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016. Pe principiul ”ai, n-ai mingea, tragi la poartă”, doamna director general la Sănătatea Media Group (firma abonată la bani publici) a tocit pragurile sediilor de partid din Călărași în încercarea de a deveni și ea cineva. Pentru o bună informare a cititorilor reamintim faptul că în data de 3 octombrie 2016, Simona Vlădică își punea la dispoziție serviciile, Partidului Național Liberal cu condiția ocupării unui loc eligibil la alegerile pentru Parlamentul României, după ce a fost refuzată elegant de Răducu Filipescu, aceasta s-a culcat doctor în psihologie și s-a trezit candidat PMP la funcția de senator.

La prima conferință de presă susținută de doctorul în psihologie, Simona Vlădică a ținut o lecție deschisă, cu laptopul în față, despre mărețele proiecte pe care vrea să le propună când va ajunge Senator, plictisind asistența care de fapt a și părăsit sala.

În filmulețele de promovare prezente pe pagina sa de facebook, parașutata confundă alegerile parlamentare cu alegerile locale. Vorbește de starea drumurilor din comune, de piste de canotaj pe brațul Borcea…de lucruri care sunt în atribuția administrațiilor locale.

Cel mai înfocat susținător al Simonei Vlădică este directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Laurențiu Belușică, care o încurajează cu mesaje de genul ”vine ea senatoarea, răbdare” și care a venit la Călărași cu un sac plin de promsiuni, dar nu a avut curajul și capacitatea să schimbe nimic.

 

1 comentariu

  1. Asta da caracatita. Vine fiecare cu scheletii lui, isi spun in barba hai ca la Calarasi nu e departe de Bucuresti si unde mai pui ca nu stie lumea ca suntem doi combinatori aflati la pragul penalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*