Deputatul Tudor Rareș Pop și USR Călărași doresc să răspundă cererilor reale ale cetațenilor din județul Călărași

Tudor-Pop

Deputatul USR Tudor Rareș Pop este președintele organizației județene USR Călărași. Acesta este deputatul care a luat atitudine în cazul demisiilor înaintate de către medicii neurochirurgi Ionuț Gobej și Dorin Bică, de la Spitalul Clinic Colentina aflat în subordinea Primăriei Capitalei, trimițându-i Doamnei Primar a Municipiului București, Gabriela Firea o scrisoare deschisă prin care îi atrăgea atenția că proasta administrare a spitalelor se traduce zilnic în pierderi de vieți omenești.

,, Fac un apel, cât nu este prea târziu, să îndreptați deciziile politice pe care le-ați luat și să readuceți la normal ceea ce se petrece în Spitalul Colentina. Pe această cale vă solicit să o retrageți pe doamna dr. Silvi Ifrim din funcția de manager a spitalului Colentina. Schimbați acest mod de a face politică și rezolvați problema de la Spitalul Colentina sau cetățenii din București vă vor trage la răspundere pentru politica dezastruoasă pe care o promovați.

Cu ultima speranță că încă se mai poate face ceva,

Tudor Rareș Pop, deputat USR, circumscripția București

Membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților”.

Deși a preluat de puțin timp conducerea organizației județene Călărași a USR, deputatul  Tudor Rareș Pop, împreună cu echipa sa, doresc să  răspundă cererilor reale ale cetațenilor din județul Călărași. Un prim pas a fost făcut prin lansarea unui chestionar dedicat județului Călărași- https://calarasi.usr.ro/chestionar/.

  Tudor Rareș Pop: ,, Un partid care își dorește să răspundă cererilor reale ale cetațenilor din județul Călărași are nevoie sa le afle chiar de la sursă, de la cei care trăiesc, muncesc și votează în acest județ. Pentru o cât mai bună informare și prelucrare a datelor care reflectă nevoile cetățenilor din acest județ, vom culege în mod continuu informații despre cum vedeți dumneavoastră starea acestui județ, care sunt problemele cu care vă confruntați și care sunt soluțiile cele mai bune din punctul dumneavoastră de vedere. Datele pe care le vom colecta prin intermediul acestui chestionar și al celor care vor urma sunt cea mai buna sursă și cea mai corectă fundamentare pentru proiectele viitoare pe care USR Călărași le va propune cetățenilor acestui județ.
Vocea fiecărui cetățean este importantă, iar noi, cei de la Uniunea Salvați România încurajăm și sprijinim orice inițiativă de implicare în viața politică, administrativă și socială a localității și județului”.

Un alt pas pentru întărirea organizației județene a USR Călărași, este organizarea în data de 30 septembrie, a unui atelier de lucru în care vor fi dezbătute problemele cu care se confruntă cetățenii din județul Călărași și instrumentele și metodele de rezolvare a acestor probleme. Acțiunea va avea loc în incinta hotelului Baden, începând cu ora 12 cu participarea tuturor membrilor și susținătorilor partidului Uniunea Salvați România din județul Călărași.

 

 

807 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*