,, Vreau să vă aduc la cunoștința că în aproape toate barurile din Călarași se fumează…”

TIGARI,,Bună seara ! Vreau să vă aduc la cunoștință că în aproape toate barurile din Călarași se fumează…poate doriți să scrieți un articol despre acest lucru”- acesta este cel mai recent mesaj primit pe adresa de mail a redacției.

 A venit iarna și în aproape toate barurile din Călărași se fumează în draci….. Spun aproape toate, pentru că proprietarul barului în care obișnuiesc să savurez cafeaua de dimineață, este atât de fraier încât nu permite fumatul în local. Da…… fraierul ăsta se încăpățânează să respecte legea chiar dacă a trebuit să concedieze un angajat datorită scăderii vânzărilor. O lege proastă din punctul meu de vedere, dar ca toate legile, ar trebui respectată de toată lumea.

Mai puțin la…Călărași. Foștii paznici de parcuri, transformați peste noapte în polițiști comunitari, plătiți cu mulți bani publici, au alte preocupări decât să deranjeze … șmecherii ! Nici măcar cunoscutul jurnalist-justițiar Pârloagă, nu vede și nu aude nimic. Probabil, motivul este relația de prietenie cu șeful foștilor paznici de parcuri sau faptul că nu poate sa-l scoată vinovat pe … Drăgulin.

Atribuții de control și sancționare pe legea anti-fumat mai au și angajații ISU și MAI, care dorm și ei în bocanci! În tot acest timp, fraierii care respectă prevederile legii anti-fumat, disponibilizează angajați sau trag obloanele.

Mesaj de sărbători pentru angajații ISU, MAI și ai Poliției Locale cu competențe pe legea anti -fumat : ,, Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, încercați să fiți mai buni! Demonstrați că vă meritați salariile !

 

 

 

5760 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*