Drept la replică / Gabriel Oancea Vicepreşedinte S.N.F.P.

13653497_1051091418308288_6596993014142943159_o

    Despre realitatea şi corectitudinea informării cititorilor ziarului ,

        Stimate domnule ziarist,

      Referitor la articolul dumneavoastră publicat în ziarul Realitatea de Călăraşi prin care faceţi referire la faptul că ”Sindicatul National al Funcţionarilor Publici nu mai are nici un membru …şi numărul membrilor cotizanți din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici Călărași, este…zero.” precum şi faptul că  Funcționarii publici și personalul contractual de la nivelul administrației publice centrale și locale s-au retras în masă din acest sindicat”

   Sindicatul National al Funcţionarilor Publici face următoarele precizări :

    La nivelul judeţului Călăraşi avem peste 700 de membri în mai multe instituţii şi autorităţi publice, (Primării, Prefectură, Consiliu Judeţean, Ajofm, etc.) Membri de sindicat care sunt reprezentaţi de Sindicatul National al Funcţionarilor Publici au beneficiat şi beneficiază în continuare de serviciile organizaţiei noastre  atât în plan sindical cât şi în faţa instanţelor judecătoreşti)

Pentru aceştia avem soluţionate în instanţă sentinţe judecătoreşti prin le-au fost recunoscute şi câştigate drepturi salariale.

Tototdată pentru situaţii deosebite (deces, boala)  S.N.F.P. a susţinut membri atât financiar cât şi cu servicii medicale.

De asemenea, membrii noştri sunt reprezentaţi la nivelul instituțiilor în comisiile paritare, in comisiile de disciplina şi li se oferă asistenţă şi consultanţă juridică pe probleme care privesc litigiile de muncă.

 Probabil, din pricina volumului foarte mare de muncă, nu aţi reuşit să faceţi o documentare care să prezinte situaţia aşa cum este ea în realitate.

 Pentru o informare corecta a opiniei publice Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici este structurată pe sisteme instituționale atât la nivelul administraţiei publice locale cât şi la nivelul administraţiei publice centrale.

 Atât la nivel local cât şi la nivel central am reuşit să câştigăm drepturi salariale pentru membrii noştri de sindicat.

Fără dubiu ca activitatea noastră este perfectibilă, încercăm să corectăm acolo unde nu am fost la nivelul aşteptărilor membrilor noştri însă vă asigurăm de faptul ca activitatea noastră, atât la nivelul judeţului Călăraşi, cât şi la nivel de ţară, este realizată în scopul sprijinirii membrilor de sindicat.

 Exprimându-ne speranţa că am adus lămuriri cu privire la subiectul dezbătut de dumneavoastră

Vă asigurăm de toată consideraţia.

 Totodată precizăm faptul că în cazul în care acest drept la replică nu va fi publicat în ziar în aceleaşi condiţii ca articolul iniţial ne vedem obligaţi să apelăm la instanţele de judecată.

 Gabriel Oancea

Vicepreşedinte S.N.F.P.

852 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*