Ion Iacomi : ,,Bunul simț și cei 7 ani de acasă nu pot fi impuși cu forța însă putem sancționa astfel de comportamente…”

 

dor1De la preluarea primului mandat de primar al lui Ion Iacomi, comuna Dor Mărunt este într-o continuă transformare. În bine spunem noi. Iluminatul public modern și economic, modernizarea școlilor, asfaltarea și pietruirea străzilor, siguranța și ridicarea gradului de confort al cetățenilor sunt prioritățile primarului Ion Iacomi. Din păcate, nu toți cetățenii comunei Dor Mărunt,  înțeleg că ,,bunul simț și cei 7 ani de acasă nu pot fi impuși cu forța”.  Ieri, primarul Ion Iacomi, indignat de comportamentul unor locuitori ai comunei, posta pe facebook, un mesaj prin care solicita sprijinul cetățenilor de bună credință, pentru identificarea celor care distrug coșurile stradale pentru colectarea gunoiului :

,,Deseori ni s-a solicitat să montăm coșuri de gunoi pe străzile mai circulate din comună. În luna decembrie a anului trecut am achiziționat coșuri stradale pentru colectarea gunoiului și am început montarea lor. Cei mai mulți cetățeni au apreciat acest lucru însă alți cetățeni au ales să facă ceea ce vedeți în pozele atașate.
Bunul simț și cei 7 ani de acasă nu pot fi impuși cu forța însă putem sancționa astfel de comportamente. De aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră să ne sesizați dacă observați persoane care fac astfel de fapte pentru a trece la sancțiuni, conform Hotărârii Consiliului Local de aprobare a normelor de gospodărire comunală.”dor2

751 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*