Cele mai POPULARE mărci de mașini care circulă pe străzile din România

 

Te-ai întrebat vreodată care sunt mașinile cele mai iubite de români, conform modelelor cel mai des întâlnite pe șosele? Ei bine, în continuare vei afla ce anume preferă șoferii din țara să dețină și să conducă!

Aceste mașini sunt alese în funcție de fiabilitate, design sau consum. Bineînțeles, pe lângă preferințele pentru anumite mărci sau modele, un factor important de decizie în alegerea acestora este reprezentat de calitatea, disponibilitatea și costul pieselor de schimb. Nu foarte mulți oameni aleg mașini ale căror costuri de reparație vor fi foarte ridicate, pentru că aceștia consideră că nu merită. La fel este și în cazul pieselor pentru modele mai speciale, care se găsesc greu. Dacă și tu ești interesat de o gamă de piese auto cât mai diversă, intră pe REVIZIEshop.RO, magazinul online de unde poți achiziționa lucrurile de care ai nevoie la un preț bun.

Uite care sunt cele mai populare mașini de pe sosele:

  • Volkswagenvolk

Compania nemțească Volkswagen a reușit să ajungă în topul internațional cu modelul său, Golf. Acesta este pe locul 3 în lume la vânzări și este, de asemenea, un model foarte popular și în România. Golf-ul este foarte iubit datorită fiabilității specifice mărcii nemțești, dar și datorită design-ului foarte compact, care este o trăsătură importantă în cazul unei mașini care circulă foarte mult în oraș. Pentru șoferii români, Volkswagen rămâne una dintre cele mai apreciate companii de producție de mașini, mai ales datorită raportului foarte bun calitate-preț.  În ultimii ani, au apărut și variantele sport ale modelelor Golf clasice, fapt care a atras o popularitate și mai mare printre pasionații de mașini.

  • Opelopel

O altă companie nemțească, Opel, se află printre favoritele românilor. Cel mai popular model Opel de pe piața autohtonă este Astra. Cu dimensiuni asemănătoare modelului prezentat anterior, Astra a câștigat simpatia oamenilor prin ușurința resimțită în timpul condusului, prin consumul redus, dar și prin faptul că piesele de schimb se găsesc ușor și la prețuri accesibile. Dacă vrei sa te convingi, intră pe http://www.revizieshop.ro/opel-astra-h/ si află care sunt prețurile pentru piesele auto disponibile pentru acest model. În cazul în care vei fi atent la mașinile care circulă pe străzile din țară, vei observa că Astra este o mașină foarte des întâlnită.

  • Daciadacia

Bineînțeles, din acest top nu putea lipsi Dacia. Acesta este cel mai mare producător român de automobile, care în anul 1999 a fost preluat de grupul Renault, din Franța. Încă din primii ani, și odată cu primele modele apărute, 1100 și 1300, mașinile Dacia s-au bucurat de o primire entuziastă pe piața din România. În ultimii ani, modelele Logan și, mai nou, Duster au cucerit șoselele din țară. Prețul mai mult decât decent, consumul acceptabil și faptul că aparțin unei companii românești i-au făcut pe șoferi să achiziționeze și să dețină un număr extraordinar de mare al acestor modele. Cu timpul, a venit și perfecționarea și modificarea vechiculelor inițiale, iar în prezent, cele mai noi mașini lansate de Dacia pot fi văzute foarte des pe șoselele din România.

 

Bineînțeles, pe lângă aceste modele, veți vedea și alte mașini ale companiilor considerate de lux, la volanul cărora se află cei care își doresc mai mult decât un mod facil de transport. Este bine să ții cont, în momentul în care achiziționezi o mașină, de mai mulți factori, iar calculul financiar trebuie gândit pe termen lung, în ceea ce privește combustibilul, nu numai pe termen scurt, referitor doar la prețul mașinii.

498 vizualizari in total 4 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*