Pregătiri de Paște: 3 moduri de a face această sărbătoare specială pentru copii

 

Paștele, precum Crăciunul, este una dintre cele mai așteptate sărbători din an, în special de către copii. Aceștia se pot bucura în voie de bunătățile pregătite în casă, de timpul petrecut cu familia și de așteptarea Iepurașului. Cel mai reprezentativ simbol al sărbătorilor de primăvară, celebrul Iepuraș se lasă așteptat pe tot globul cu ocazia Paștelui și bucură copii și părinți deopotrivă.pas1

Există multe variante ale legendei Iepurașului, însă cea mai frumoasă poveste aduce aminte de regele unui regat îndepărtat, care i-a cerut unui magician o găină care să ouă zilnic. Satisfăcut de această dorință îndeplinită, însă lacom din fire, regele a cerut magicianului ca găina să facă de acum doar ouă de aur. Zis și făcut! Dar pentru a o proteja împotriva hoților, regele a cerut ca pasărea să fie înlocuită cu una obișnuită. Când, a dorit ca această să ouă din nou, a cerut ca găina magică să fie readusă la cuib. Dimineața, regele a găsit, însă, un iepure în locul păsării magice, pe care l-a lăsat în libertate imediat. Întrebându-l pe magician unde este găina lui, acesta a răspuns: În cuib, deși nu am avut timp să o transform la loc. De atunci, Iepurașul liber lasă ouă colorate și chiar de aur pentru copii în preajma Paștelui, deși nimeni nu l-a mai văzut vreodată de atunci.

Spune-i copilului tău această poveste și surprinde-l cu următoarele 3 idei de cadouri magice:

  1. Cel mic are o pasiune pentru jocurile video și visează la ultima ediție din jocul preferat? Dacă îți dorești ca Iepurașul să-i facă o bucurie anul acesta, gasesti jocuri pentru XBOX ONE intrand pe www.megaplaza.ro, de unde poți comanda chiar la timp pentru Paște. Împachetează-l cât mai creativ posibil, pentru a crea suspans înainte ca cel mic să descopere cadoul mult visat.
  1. O copilărie fericită se trăiește în aer liber, de aceea trebuie să-l încurajezi să-și petreacă timpul în natură, practicând sport sau chiar mergând în excursii cu cortul. Ca să găsești cadoul perfect, intră aici și achiziționează echipamentul complet pentru astfel de activități. Surpriza va fi cu atât mai mare dacă Iepurașul o va lăsa la ușă când copilul se așteaptă cel mai puțin.pas2
  2. Atunci când sărbătorești Paștele în familie, creează o atmosferă plăcută și distractivă pentru toată lumea cu ajutorul unei curse a ouălor. Cunoscută drept egg hunting în SUA, această activitate este preferata tuturor, indiferent de vârstă. Ascunde, deci, mai multe ouă de ciocolată sau mici surprize pentru participanții la cursă într-o grădină destul de mare ca să îi țină în suspans. Pregătește cadouri magice pentru câștigători și bucurați-vă, astfel, de momente de neuitat împreună.

Iată câtă magie poți aduce în ziua de Paște cu doar puțin efort!

698 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*