Noi ventilatoare industriale la Ventsys, din martie 2018

poza-articol-CL-1

Ventsys Instal (www.vent-sys.ro), producător și distribuitor român de tubulatură și sisteme de ventilație – inclusiv ventilatoare industriale – anunță lărgirea gamei de ventilatoare distribuite începând cu luna martie 2018. Astfel, oferta de ventilatoare industriale pusă la dispoziția partenerilor săi de Ventsys s-a îmbogățit cu următoarele produse:

ventilatoare centrifugale de presiune medie și mare de la Sodeca: sunt comercializate gamele de ventilatoare industriale Sodeca tip CA, CAS, CAM, CMA, CMP și CMR. Acestea sunt ventilatoare centrifugale care pot răspunde celor mai diverse cerințe deoarece beneficiază, după caz, de carcasă și rotor din aluminiu turnat sau din oțel galvanizat, finisaj anticoroziv, polimerizat în rășină de poliester la 90° sau certificare antiexplozivă ATEX;

ventilatoare centrifugale pentru aplicații speciale Sodeca tip CPV: acestea sunt ventilatoare anticorozive, monoaspirante, fabricate din polipropilenă (carcasă din polipropilenă, rotor cu palele curbate înainte, fabricate din polipropilenă) și cu finisaj din plastic anticoroziv, putând asigura un debit de aer între 450-15500 m3/h;

ventilatoare turelă Sodeca tip HTMV: sunt ventilatoare axiale aspirante de acoperiș, elicoidale, tip turelă, concepute pentru aspirarea unui volum ridicat de aer în clădiri industriale sau similare.

De asemenea, în premieră pentru Ventsys vor fi comercializate ventilatoare speciale de la Soler & Palau și Ruck GMBH. Ventilatoarele centrifugale de aspirare Soler & Palau sunt fabricate din oțel galvanizat de calitate ridicată, concepute special pentru evacuarea continuă și eficientă a aerului impur cu un conținut mediu de praf și uleiuri, la o temperatură maximă de 80° C. Sunt recomandate pentru bucătării industriale și comerciale, dar și pentru ventilare hote, uscătorii industriale, unități de vopsit și procesare textile etc. Toate motoarele beneficiază de standard IP55, izolare clasa F, 4 poli (1400 rpm), rulmenți cu garanție pe viață. În ceea ce privește ventilatoarele Ruck, este vorba de gama FKK – ventilatoare profesionale de bucătărie, de extracție (exhaustare), controlabile prin tensiune, beneficiind de elice radială cu palete orientate înapoi și perete simplu din tablă de oțel zincat.

Toate aceste produse noi din oferta Ventsys sunt disponibile pe magazinul online sub categoria dedicată ventilatoarelor profesionale (https://vent-sys.ro/3-ventilatoare ). În funcție de comanda plasată cumpărătorii pot beneficia de diverse avantaje, cum ar fi transport gratuit sau personalizare. Ventsys va continua să își diversifice oferta din gama de ventilatoare industriale, scopul companiei fiind acoperirea în totalitate a principalelor cerințe ale pieței.

1003 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*