AgriPlanta-RomAgrotec 2018: Modalități de acces pentru vizitatorii expoziției

 AgriPlanta-RomAgroTec – Expoziție în câmp. Loturi demonstrative. Demonstrații cu mașini agricole (17 – 20 Mai 2018, Fundulea, județul Călărași) pune la dispoziția vizitatorilor 3 posibilități de acces în cadrul spațiului expozițional.

 

  1. TE ÎNSCRII ONLINE ȘI INTRI GRATUIT

Pentru ca accesul vizitatorilor în cadrul expoziției să decurgă mult mai rapid, evitându-se astfel așteptarea la intrarea în expoziție, a fost lansată o procedură de înscriere online. Vizitatorii care doresc sa primească Tichetul de acces gratuit, sunt invitați să se înscrie pe site-ul evenimentului: www.agriplanta.ro. Cei care completează formularul vor primi automat tichetul de acces gratuit pe adresa de e-mail comunicată. La intrarea în expoziție, tichetul de acces ( în format tiparit sau afișat pe telefon sau tabletă) va fi scanat, iar vizitatorii vor intra la expoziție prin zona special semnalizată pentru înscrierile online.

  1. VINO CU INVITAȚIA LA EXPOZIȚIE, TE ÎNREGISTREZI ȘI INTRI GRATUIT

Vizitatorii care au primit Invitații de Vizitare din partea organizatorului, partenerilor sau de la firmele expozante sunt rugați să prezinte invitația la intrarea în expoziție. Invitația de vizitare este valabilă pentru 1 persoană, 1 intrare la expoziție și oferă acces gratuit dupa realizarea înregistrării la intrarea în expoziție, de către personalul specializat, pus la dispoziție în acest sens de către organizatorul DLG InterMarketing.

  1. CUMPERI BILET DE INTRARE

Vizitatorii care nu s-au înscris online sau nu au invitații de vizitare pot achiziționa bilet de intrare de la casa de bilete situată la intrarea în expoziție. Costul biletului de intrare este de 30 lei/zi/persoană. Au acces gratuit pe intreaga perioadă a expoziției:

  • Elevii și studenții, cu condiția să prezinte carnetul de elev/student vizat pe anul în curs;
  • Pensionarii, cu condiția să prezinte un talon de pensie din anul în curs.

 

CUM AJUNGI LA EXPOZIȚIE

Expoziția se desfășoară în apropiere de București, lângă localitatea Fundulea, județul Călărași. Accesul auto dinspre Capitală se face de pe Autostrada A2 București-Constanța, ieșirea din dreptul localității Fundulea, la km 35, apoi se merge circa 1 km pe DJ402, spre Nana (Oltenița).

 

POSIBILITĂȚI DE PARCARE LA EXPOZIȚIE

Vizitatorii pot parca la expoziție în limita spațiului disponibil și dacă permit condițiile meteorologice. Totodată, se poate parca în spațiile amenajate pentru parcare din localitatea Fundulea, semnalizate cu însemnul Parcare Vizitatori. Transferul vizitatorilor  de la parcarea din Fundulea până la expoziție se va realiza gratuit, cu microbuse inscripționate, puse la dispoziție de Organizator.

agr1

TELEFONUL VIZITATORULUI

Vizitatorii care au nevoie de informații suplimentare, pot apela Call Center AgriPlanta-RomAgroTec: 0731 763 990

agr2

AgriPlanta-RomAgroTec 2018, organizată cu sprijnul APIMAR, LAPAR și PROAGRO, beneficiază și în acest an de parteneriatele tradiționale: Partener Oficial – BOREALIS LAT, Partener – IKB Leasing, Parteneri Tehnici – Asociația Producătorilor de Pormb din România- APPRS, CASE Agriculture prin Titan Machinery, Direcția pentru Agricultură a Județului Călărași, Güttler, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești”, În colaborare cu: Consiliul Județean Călărași și Primăria Fundulea.

Informații suplimentare despre AgriPlanta-RomAgroTec (17-20 mai 2018) sunt disponibile online: www.agriplanta.ro, pe pagina de Facebook/ Agriplanta-Romagrotec sau pe canalul de YouTube al DLG InterMarketing.

Persoană de contact/ Media:                                        Persoană de contact/ Expozanți:
Cristina Partal                                                                Ana Vochin

Marketing Manager                                                        Project Manager
Tel: +4 021 317 12 25                                                     Tel: +40 732 945 418
Email: c.partal@dlg.org                                                 Email: a.vochin@dlg.org

 

610 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*