Roadele muncii tale sunt în siguranţă cu asigurarea MicroFERMIER

cover

Culturile tale, chiar dacă sunt pe suprafețe de până în 50 ha, sunt importante pentru tine și familia ta. De aceea, trebuie să le protejezi împotriva fenomenelor atmosferice, care le-ar putea dăuna iremediabil.

Chiar dacă uneori ai impresia că ai totul sub control, există totuși un factor destul de important, pe care îți recomandăm să îl iei în considerare: fenomenele atmosferice. Acestea pot reprezenta un element decisiv pentru calitatea și cantitatea recoltelor tale, cu atât mai mult cu cât nu te poți opune sau împotrivi naturii.

Optează pentru asigurarea MicroFERMIER de la Gothaer și nu îți lăsă muncă la voia întâmplării!

Îți dorești să îți asiguri nivelul de siguranță și confort, să îți crești afacerea agro într-un mod sănătos și profitabil și să poți investi în tehnologii mai bune, pentru a-ți crește nivelul de trai? Acum poți beneficia de avantajele oferite de asigurarea Microfermier de la Gothaer, care îți gestioneză pierderile suferite din cauza fenomenelor meteo, ajutându-te astfel să ai o afacere profitabilă, durabilă și de succes.

Polița MicroFERMIER este alegerea optimă și necesară micilor agricultori și fermieri, care doresc să își protejeze munca și investiția printr-o asigurare facultativă.

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea MicroFERMIER de la Gothaer

O astfel de asigurare îți poate fi de un real ajutor dacă ești proprietarul unui teren cu suprafața de până în 50h pe care cultivi cerealiere (grâu, porumb, orz, orzoiacă, răpită, soia), dar și oleaginoase (precum floarea soarelui) pe care vrei să le știi în siguranță.

Culturile tale sunt asigurate importiva diverselor riscuri la care sunt expuse, precum grindina, furtunile, ploile torențiale, incendiul, înghețul timpuriu de toamnă sau cel târziu de primăvară sau alunecările de teren.

Dacă deții și animale în gospodăria ta și îți dorești să te asiguri și de sănătatea și productivitatea acestora, acesează link-ul https://www.gothaer.ro/ pentru a descoperi riscurile la care sunt expuse și pe care le poți acoperi prin asigurarea pentru animale și păsări de la Gothaer.Screenshot_2

Printre avantajele principale ale asigurării MicroFERMIER se numără acoperirea tuturor riscurilor mai sus menționate, dar și prețul fix al primei de asigurare / ha, indiferent de zona de amplasare a culturii, precum și faptul că, în caz de dauna a culturilor tale, vei fi despăgubit IMEDIAT după apariția riscului asigurat! Asigurarea MicroFERMIER de la Gothaer îți protejează munca și recoltele în care ți-ai pus atâtea speranțe.

Nu aștepta ca recolta sau grădina să îți fie distrusă ori devastată, pentru a apela la o poliță de asigurare! Fii precaut și alege siguranța recoltelor tale, cu polița MicroFERMIER de la Gothaer!

floarea soarelui

749 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*