Liderul social-democraţilor călărăşeni îl acuză pe Iohannis că a girat politic toate mesajele de incitare la ură și acțiune violentă

pandea

Liderul social- democraţilor călărăşeni, Ciprian Pandea- Preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi şi Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului,  îl acuză pe Klaus Iohannis, că nu este străin de incidentele violente de la protestul de vineri seară :

,,Protestul de vineri este momentul de maximă intensitate al unei acțiuni puse la cale, cu mai mult timp în urmă, în laboratoarele de la Cotroceni.

Iohannis a cerut de mai multe ori demiterea Guvernului și a #atacat în mod repetat Guvernul prin declarații iresponsabile. De exemplu, a acuzat premierul de trădare națională pentru că a avut întâlniri cu reprezentanții statului Israel, a întrebat retoric dacă Guvernul mai are bani de pensii și salarii etc.

Scopul președintelui a fost și este acela de a răsturna prin #violențăactuala majoritate parlamentară și electorală.

Președintele a girat politic toate mesaje de incitare la #ură și acțiune violentă împotriva PSD, a Guvernului, dar și împotriva tuturor membrilor, simpatizanților și susținătorilor de orice fel ai PSD. Asistăm nu numai la încercarea de schimbare a majorității prin violență, dar și la o încercare de epurare politică. Toți acești oameni pot ajunge rapid să fie victime ale statului paralel condus de Iohannis.

Prin acuzațiile aduse Jandarmeriei, președintele a subminat ordinea în stat. Președintele nu s-a bazat pe nici o analiză oficială înainte de a face #acuzații.

Președintele a comandat Procuraturii să deschidă #dosare penale conducătorilor Jandarmeriei. Intruziunea directă în activitatea Procuraturii este încă o acțiune tipică a statului paralel.

Președintele încearcă astfel să-i timoreze pe jandarmi pentru ca acțiunile violente ale protestatarilor să-și poată atinge scopul de a #dărâma Guvernul. Nu mai rămâne decât să iasă și să spună ”Corupția ucide”, ca la Colectiv, și să ceară ”guvernul meu”. Acesta este de fapt scopul acțiunii sale!

Președintele a implicat în acțiunea sa partidele politice ale opoziției, care au susținut în mod direct operațiunea de dărâmare prin violență a Guvernului. Pentru că nu au susținere populară, PNL și USR au inventat un nou popor, Diaspora, în încercarea de a-și legitima acțiunea. PNL și USR, la comanda lui Iohannis, acționează împotriva democrației pluripartide.

Președintele și-a #ignorat atribuția de mediere între instituții, acuzând instituția fundamentală care asigură ordinea publică și incitând la război civil. Președintele este #complice la violență și la tentativa de răsturnare prin forță a ordinii de drept și a rezultatului alegerilor.

1321 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*